NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
21
dec
Business Volvo Rutten wordt 'Official Car Partner' Volvo Rutten en Lommel SK sluiten een 2-jarige overeenkomst.

Lommel SK en Volvo Rutten zijn erg blij dat ze vandaag deze partnership kunnen aankondigen. Dit seizoen en ook volgend seizoen zullen de spelers, technische staff en management rijden met Volvo.

De vloot van in totaal 30 wagens werd ondertussen volledig geleverd  aan het Soevereinstadion.

Harm van Veldhoven vertelt: ‘Wij zijn heel erg fier dat we deze partnership met Volvo Rutten konden afronden. De Zweedse autoproducent staat bekend om z’n veiligheid, degelijkheid en progressiviteit op vlak van ecologie’.

Ook de zaakvoerder van Volvo Rutten -met garages in Hechtel-Eksel en Diest- Dirk Rutten, gaat dieper in op de samenwerking: ‘Dat er op voetbalvlak in het Noorden van Limburg weer wat aan het ontstaan is, dat is duidelijk. Er ligt een belangrijke markt voor ons in deze regio en we willen er, door onze aanwezigheid bij Lommel SK, graag actiever in beeld komen. Uiteraard hebben wij een grote passie voor deze mooie club én geloven wij in het groeitraject dat er is opgestart. Dat dan boegbeeld en geboren Ekselaar Stijn Wuytens hier in de garage aan de wagens komt sleutelen tijdens de foto- en videoshoot, maakt het plaatje nog mooier’.

De club en Volvo Rutten lanceerden vanmorgen als ware partners een leuke videoteaser onder de noemer 'Samen groeien' die u kan bekijken op het YouTubekanaal van Lommel SK.

#iedereenLSK #samengroeien