NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
14
okt
Supporters Richtlijnen Lommel SK - KVC Westerlo Lees hieronder de richtlijnen voor de thuiswedstrijd Lommel SK - KVC Westerlo!

AFHALEN ABONNEMENTEN

De abonnementen zijn eindelijk toegekomen op de club! U kan vrijdag 16/10 uw abonnement komen afhalen in onze ticketingshop tussen 17:00 en 19:00.

Ook op de wedstrijddag 17/10 kan u vanaf 19:45 uw abonnement afhalen aan de loketten Speelpleinstraat. Opgelet: ook abonnees van de Henders&Hazeltribune dienen hun abonnement af te halen aan de loketten Speelpleinstraat. Kom op tijd en vermijd een wachtrij!

Onze abonnees nemen plaats op de Henders&Hazeltribune. U mag enkel op de zitjes plaatsnemen die zijn aangeduid met een groene bol.

LOSSE TICKETS

Ook niet-abonnees zijn welkom voor deze wedstrijd. Er worden naast de abonnees in totaal 350 tickets in de verkoop gebracht. Opgelet: aan de loketten kan u géén ticket meer kopen. U dient via ons e-ticketing platform http://lommel.tickethour.be uw e-tickets te bestellen.

Met losse tickets voor VAK G (bezoekersvak), zit u onoverdekt. U komt het stadion binnen via ingang BEZOEKERS.

ALGEMENE BEPALINGEN

  • Elke bezoeker draagt een mondmasker en houdt dat mondmasker het hele bezoek op. Enkel indien u al zittend consumeert, mag u het mondmasker afzetten.
  • Indien u wenst te consumeren (drinken of eten), kan dat enkel indien u zit (op uw plaats op de tribune of aan de tafels in de kantines). Indien de tafels in onze kantines volzet zijn, zullen onze stewards vragen terug naar uw plaats te gaan.
  • Elke bezoeker houdt zich aan de geldende regels aangaande physical distancing.
  • Je volgt steeds de richtlijnen van onze begeleidende stewards
  • Wij raden ten sterkste aan gebruik te maken van de probiotische tunnel die het risico op infecties sterk verlaagd.
  • Uw gegevens worden bijgehouden om contactopsporing mogelijk te maken.
  • De plaatsen vermeld op uw abonnementen, gelden voor deze wedstrijd niet.
  • Ook onze kantines volgen de restricties die worden opgelegd voor horeca aangelegenheden. Wij zullen de kantines sluiten om 22u15. Na de wedstrijd zal u dus niets meer kunnen consumeren in het stadion.
  • Na het laatste fluitsignaal, zal onze stadionspeaker afroepen welke vakken het stadion mogen verlaten. Ook de stewards zullen hierin een begeleidende rol spelen. Bent u nog niet aan de beurt? Wacht geduldig af.