NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
16
jun
Club Cityzens Giving for Recovery Nine Clubs. Thousands of staff. Millions of fans. For Recovery.
Allemaal om onze gemeenschappen weer op de been te helpen!

Via City Football Group brengen we onze negen clubs, duizenden medewerkers en miljoenen fans samen om onze gemeenschappen terug op de been te brengen.
We hebben de meest dringende acties voor de bestrijding van COVID-19 gesteund met bijna €1.115.000 aan donaties, goederensteun en door onze faciliteiten open te stellen.

We mikken nu op een bijkomende €1.115.000 aan steun met Cityzens Giving for Recovery, een 12 maanden durende campagne die onze donaties, onze kennis, onze faciliteiten, onze middelen en onze stem zal inzetten om een positief verschil te maken in het herstel van onze gemeenschappen.

Voor elke donatie van één euro zullen wij één euro bijleggen voor de financiering van negen herstel gerelateerde projecten in de buurt van elk van onze clubs.*

Bovendien, bieden we elke medewerker de mogelijkheid om een dag vrijwilligerswerk te doen waardoor we nog eens duizenden werkuren bieden.  Wij willen dat onze fans betrokken geraken, door te doneren, door fondsen te verzamelen en door ons projecten voor te stellen die we kunnen ondersteunen.

Get involved! Donate now!

Surf snel naar: https://www.cityzensgiving.org/


*De CFG matchfunding is in GBP en beperkt tot c. €560.000 voor donaties op onze platforms tot 31 augustus 2020. De valutaomrekeningswaarde kan variëren en wordt alleen ter illustratie gegeven (tegen de geldende koers op 11 juni 2020).