NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
11
feb
Supporters #samennaar POII: Grote drukte voor komende thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo! Met nog drie wedstrijden in de reguliere competitie voor de boeg, blijkt meer en meer dat we op jullie steun mogen rekenen. Kunnen we voor het eerst in onze geschiedenis de stap zetten naar play-off II?

Het ziet er naar uit dat we komende zaterdag veel volk mogen verwachten aan de Gestelsedijk. Voor het eerst sinds lang verkochten we nu al 150 businessdiners. Daarnaast verzochten we vriendelijk aan onze jeugdopleiding om ons eerste elftal te komen steunen én kunnen alle ouders van jeugdspelers aan voordeeltarief van €5 een ticketje kopen in de jeugdkantine.

Na overleg met de supportersclubs en veiligheidsdiensten bereiden de verenigde supportersclubs ook een sfeeractie voor. Wij maken alles klaar voor een lange feestnacht want in beide tribunes zal er een DJ zorgen voor de muzikale omkadering.

Onze coach Peter Maes roept op om onze jongens vocaal te steunen en als één blok achter groenwit te staan. Heb jij nog vrienden die wel een boon hebben voor Lommel SK? Breng ze mee!

Koop je tickets online, gooi je groenwitte sjaal om en steun onze jongens naar play-off II! Samen maken we LSK. #iedereenLSK

http://lommel.tickethour.be

Tot zaterdag!