NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
05
feb
Eerste ploeg Ruime zege na leuke oefenpot! De oorspronkelijk geplande oefenwedstrijd op het veld van Leopoldsburg werd afgelast wegens de hevige regenval. In allerijl vonden we Lindelhoeven bereid om een wedstrijd te komen spelen op ons jeugdcomplex.

Voor trainer Peter Maes was dit de ideale gelegenheid om heel wat jongens wedstrijdritme te laten opdoen. Er daagden heel wat kijklustigen op om ook de nieuwkomers voor het eerst aan het werk te zien.  

In de eerste helft scoorden zowel Vlademir Screciu als Samson Iyede hun eerste twee doelpunten in de groen witte kleuren. Ook Pa Omar Babou en Beka Vachiberadze vonden de weg naar de netten. De openingstreffer was een ongelukkige owngoal van een Lindelhoeven verdediger. 

Na de rust stond het doelkader meermaals in de weg. Het moet wel gezegd dat Lindelhoeven steeds de voetballende oplossing bleef zoeken, knap! Anass Zaroury wist de 8-0 eindstand op het bord te zetten met een heerlijke vrije trap!

Opstelling Lommel SK:
Deronja, Paulussen (70' Ghislain), Screciu (70' Kolen), Siekman, Cauwenberg, Ippel, Vachiberadze (65' Vos), Babou (65' Aabbou), Zaroury, Samson, Németh

Doelpunten:
8' owngoal 1-0
13' Screciu 2-0
18' Babou 3-0
26' Samson 4-0
29' Samson 5-0
36' Vachiberadze 6-0
45' Screciu 7-0
70' Zaroury 8-0