NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
22
jan
Beloften Beloften halen uit in Roeselare! De jongens van trainer Eddy Vanhemel trokken maandagavond naar Roeselare. In een spectaculaire eerste helft vielen maar liefst zeven doelpunten. In de tweede helft drukten onze kerels door en beslisten de match in het Lommelse voordeel.

De wedstrijd kende meteen een vliegende start. Na vijf minuten spelen bracht Bryant de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Bob Van de Ven zorgde snel voor een gepast antwoord en prikte de 1-1 binnen. Tien minuten later zorgde de heroptredende Siebe Paesen voor een bezoekende voorsprong, 1-2. Nog voor het eerste halfuur om was keerde Roeselare de rollen om via Verstraete en Verlinde, 3-2. Wie dacht dat de thuisploeg nu op rozen zat, kwam bedrogen uit. In de laatste vijf minuten voor rust waren het Arne Bussels en Siebe Paesen, met zijn tweede van de avond, die ervoor zorgden dat Lommel met een 3-4 voorsprong de rust in kon gaan. 

Lommel trok de lijn in de tweede helft door en domineerde nu volledig het gebeuren. Met veel pressing op de bal en heel wat knappe combinaties vermaakten onze jongens de toeschouwers. Augustin Anello en Bart Kolen hielpen Lommel mee aan een knappe 3-6 zege! 

Het mag duidelijk zijn dat onze Lommelse beloften sterk uit de winterstop zijn gekomen. Ze boekten een knappe zes op zes en scoorden in deze twee wedstrijden maar liefst tien doelpunten! Nu vrijdag ontvangen onze jongens Sporting Charleroi op het kunstgrasveld van ons jeugdcomplex. De aftrap is om 19.00u. Supporters op post!

Opstelling Lommel SK:
Van Dael, Verbeeck, Adriaans, Baerts, Ghislain, Kolen, Belghali, Bussels, Van De Ven, Anello en Paesen (80′ Benhaddane)