NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
14
jan
Beloften Scorende Vermijl en Babou zorgen mee voor Lommelse winst! Gisterenavond troffen onze Lommelse beloften in eigen huis de kustboys van KV Oostende. In het laatste halfuur duwden onze jongens stevig door en dat resulteerde in een verdiende overwinning.

In dit treffen met de beloften KV Oostende liet Lommel heel wat spelers uit de A kern wedstrijdritme opdoen. Zo kwamen Laurens Vermijl, Beka Vachiberadze en nog heel wat anderen aan de aftrap.

Laurens Vermijl wist al vrij snel de score te openen voor de thuisploeg, 1-0. Lommel domineerde de eerste helft grotendeels maar moest net voor de rust toch de gelijkmaker incasseren, 1-1. 

In de tweede helft kwamen de bezoekers gretig uit de kleedkamer en randje buitenspel wist Dewaele de bezoekers op voorsprong te brengen, 1-2. Lommel stak nu een flinke tand bij en Pa Omar Babou toonde zijn klasse met een knap doelpunt, 2-2. Een bedrijvige Arne Naudts pikte ook zijn doelpuntje mee waardoor de thuisploeg opnieuw in het voordeel was, 3-2. De ingevallen Anello telde de bezoekers definitief uit met een diagonale trap in de hoek, 4-2!

Maandag maken onze jongens de verplaatsing naar Roeselare. De wedstrijd gaat door op het jeugdcomplex van Roeselare. De aftrap is om 20.00u.

Opstelling Lommel SK:
Deronja, Paulussen (70' Ghislain), Baert, Adriaans (60' Bart Kolen), Cauwenberg, Vermijl, Vos, Vachiberadze (65' Anello), Babou, Naudts, Zaroury