NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
05
dec
Club Ploeg van de week: U11P! Dat onze club bekend staat voor zijn uitgebreide en sterke jeugdopleiding is algemeen geweten. Wij willen hen graag ook nog beter aan jullie voorstellen. Dit zal wekelijks gebeuren in onze rubriek "Ploeg van de week".

Onze jongens van de U11P moesten afgelopen zondag al vroeg uit de veren. Ze maakten de verplaatsing naar Boorsem waar reeds om 9.30u de aftrap werd gegeven. De jongens van Alain De Wilde toonden alvast dat ze goed uitgeslapen waren want de thuisploeg werd met 1-10 cijfers ingeblikt. Trainer Alain kon dan ook niet anders dan tevreden zijn over de geleverde prestatie. "Ondanks het vroege uur hadden mijn jongens er enorm veel zin in. Vanaf minuut één toonden ze veel duelkracht en ook positioneel stonden we heel sterk. Dat resulteerde in heel wat leuke combinaties van achteruit. Heel vaak handelden de jongens in één of twee tijden en zo creëerden we heel wat kansen waaruit ook heel wat knappe doelpunten volgden. Als je weet dat we het in de heenmatch best lastig hadden met Boorsem, kan ik enkel fier zijn op de geleverde prestatie."

De jongens zijn dus in stijgende lijn en het is dat wat trainer Alain ook enorm pleziert: "De jongens proberen alles toe te passen wat ze leren op training. Dat gaat met vallen en opstaan. Zo hebben we goede wedstrijden gespeeld waarbij we verloren maar ook omgekeerd hebben we wel eens wedstrijden gewonnen waar de prestatie niet helemaal top was. Het voornaamste is echter dat de jongens een echte groep vormen. Ze zijn op en naast het veld goede vrienden." Iets wat we in Lommel trouwens al goed opgemerkt hebben. Bij winst horen we onze U11P tot enkele velden verder hun overwinning luidkeels vieren! 

Nu de winterstop voor de deur staat, kijkt Alain al uit naar het vervolg van de competitie: "We willen ons niveau nog verder blijven opkrikken en zoveel mogelijk dominante wedstrijden spelen. Hopelijk slagen we erin om dan ook de afwerking nog wat bij te schaven zodat we nog heel wat mooie overwinningen kunnen vieren. Hard werken staat sowieso voorop!"

Alain is al enkele jaren actief binnen onze jeugdopleiding. En dat doet hij met heel veel inzet en plezier. "Het plaatje klopt echt in Lommel. We beschikken hier over een fantastische accommodatie. Ook is het steeds fijn om je hier tussen de andere trainers en medewerkers te begeven. Iedereen doet zijn uiterste best om het de jongens zo aangenaam mogelijk te maken!"
Wij horen het je heel graag zeggen Alain!

Onze U11P bestaat uit:

Trainer: Alain De Wilde

Afgevaardigden: Jan Geuens, Tim Pauwels

Spelers: Dries, Jens, Jenne, Cédric, Jaak, Kobe, Tuur, Giel, Lasse, Tahsin, Simon

Wij wensen jullie nog heel veel voetbalplezier!