NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
03
dec
Beloften Beloften knokken knap terug! Gisterenavond namen onze beloften het thuis op tegen Moeskroen. De supporters konden zich opwarmen aan een aantrekkelijk duel.

Bij Lommel stond Timo Cauwenberg mee aan de aftrap tussen al het jonge geweld. De eerste helft verliep vrij evenwichtig met gevaarlijke standjes in beide doelmonden. Het was de thuisploeg die met een 1-0 voorsprong de rust kon ingaan na een doelpunt van Joran Vermeulen.

Het eerste kwartier na de rust zagen we een furieus Moeskroen. Ze trokken tegen een hels tempo richting het doel van Birger Van Dael. In minuut zestig stond er een 1-3 stand op het scorebord na doelpunten van Zakaria en tweemaal Palmieri. Lommel moest toch even bekomen maar stroopte de mouwen op. De ingevallen Rafik Belghali prikte tien minuten voor tijd de aansluitingstreffer op het bord, 2-3. Lommel bleef nu het bezoekende doel bestoken en met nog één minuut te spelen zorgde Joran Vermeulen met zijn tweede van de avond voor de 3-3 eindstand!

Een deugddoend gelijkspel voor onze jongens! De volgende wedstrijd is op maandag 16 december . We trappen om 20.00u af  op eigen veld tegen Zulte-Waregem. Supporters op post!

Opstelling Lommel SK:
Van Dael, Ghislain, Schoonbaert, Stan Kolen, Cauwenberg, Bart Kolen, Arne Bussels, Anello, Wevers, Van de Ven (77' Belghali), Vermeulen