Menu
26
nov
Beloften Beloften onderuit tegen efficiënt Cercle. Maandagavond stond er voor onze beloften een verplaatsing naar Cercle Brugge op het programma. Vooral in de eerste helft toonde de thuisploeg zich efficiënter als onze jongens.

Hoewel Lommel meer dan zijn voet naast de thuisploeg zette, stonden de jongens van trainer Eddy Vanhemel met 3-1 in het krijt aan de rust. Sampers en Scholaert zorgden voor een vroege 2-0 voorsprong. Iets voorbij het halfuur wist Zaroury de aansluitingstreffer te scoren via de stip. Net voor de rust was opnieuw Scholaert de afwerker van dienst voor de thuisploeg. Een tussenstand die niet helemaal strookte met het spelbeeld.

De thuisploeg kwam met veel vertrouwen uit de kleedkamers en sloeg vrij snel tweemaal toe. Ameys en Lucker dikten de score verder aan naar 5-1. Lommel moest hier toch wel even van bekomen maar de ingevallen Bussels wist toch nog iets terug te doen, 5-2. Het laatste doelpunt was er uiteindelijk één voor de thuisploeg. Koshi zorgde voor de 6-2 eindstand.

Maandag krijgen onze jongens de kans om deze nederlaag recht te zetten. Op het kunstgrasveld van ons jeugdcomplex ontvangen ze dan Moeskroen. De aftrap is om 20.00u. Supporters op post! 

Opstelling Lommel SK:
Van Dael, Vanheukelom (59' Bussels), Santermans, Baerts, Stan Kolen, Bart Kolen, Van de Ven (52' Vermeulen), Vermijl (67' Anello), Zaroury, Ghislain, Wevers