Menu
13
nov
Beloften Ook beloften kloppen Beerschot! Maandagavond zakten de mannen van Beerschot opnieuw af naar Lommel. Deze keer troffen beide beloftenteams elkaar op ons jeugdcomplex.

De beginfase was evenwichtig en het werd éénmaal warm aan beide doelen in het eerste kwartier. Waar de poging van Lommel tegen de onderkant van de lat verdween wist Ceulemans de bezoekers op voorsprong te trappen met een laag hard schot, 0-1. Lommel was toch wel wat van slag en Beerschot had nu het betere van het spel zonder Deronja echt in de problemen te brengen. Iets voorbij het halfuur sloeg de thuisploeg dan toe. Van De Ven profiteerde van een slippertje van de bezoekende doelman om de 1-1 binnen te tikken. Nog geen twee minuten kwam Vermeulen goed naar binnen en trapte met zijn linker heerlijk de 2-1 in het net. Diezelfde Vermeulen probeerde het nog eens net voor de rust maar nu zeilde zijn schot net voorbij de verste staak.

Na de rust was de partij een tijdje gesloten maar nadat Beerschot meer risico's ging nemen, volgden er langs beide kanten nog enkele goede kansen. Zo zagen de bezoekers een poging tegen de paal eindigen. Aan de overzijde was Hakkens nog dicht bij een doelpunt en ook de ingevallen Anello zag zijn kans schoon. Beide spelers zagen hun poging geweerd worden door de bezoekende doelman.

Na de deugddoende zege van het eerste elftal boeken ook onze beloften een leuke overwinning. Maandag maken onze jongens de verplaatsing naar Cercle Brugge. De aftrap is om 20.00u. 

Opstelling Lommel SK:
Deronja, Vanheukelom, Adriaans, Baerts, Ghislain, Bart Kolen, Van De Ven, Bussels, Vermeulen (68' Anello), Hakkens, Wevers