Menu
31
okt
Club Ploeg van de week: U12P! Dat onze club bekend staat voor zijn uitgebreide en sterke jeugdopleiding is algemeen geweten. Wij willen hen graag ook nog beter aan jullie voorstellen. Dit zal wekelijks gebeuren in onze rubriek "Ploeg van de week".

Aftrappen doen we met onze U12P.  Trainer van dit leuke en dynamische team is Mohamed El Boujjoufi. Hij beschikt met Nancy, Ihsan en Wouter over drie schitterende afgevaardigden. 

Afgelopen weekend trokken onze U12P op verplaatsing naar Alken. In de heenwedstrijd liet Alken zien dat het een stevige tegenstander is (uitslag 3-1) en onze jongens waren dus ook zeer gedreven om een goede prestatie neer te zetten. En dat resulteerde in een prima partij van onze jongens. Vanaf het begin namen ze de wedstrijd in handen en trokken ze richting het Alkense doel. Met snelle combinaties werden er heel wat kansen gecreëerd en de doelpunten volgden snel.  

Trainer Mohamed reageerde zeer fier op de prestatie van zijn jongens: "In Alken speelden we een ijzersterke wedstrijd. Het team werkte goed samen en we hebben onze oefeningen van de training omgezet op het veld. We domineerden de hele partij door goed voetbal op de mat te leggen. De bal ging goed rond, we wonnen duels en verdedigden uitstekend. Iedereen was gefocust en we waren bijna altijd als eerste aan de bal. We hebben mooie combinaties en doelpunten gezien. Ons team was in alle onderdelen sterker, wat ook resulteerde naar een ruime zege (1-7)."

In het begin van het seizoen was het nog een beetje zoeken voor spelers en trainer. Ze moesten elkaar nog wat leren kennen maar al vlug sloegen ze de juiste richting in. De jongens groeiden met de week en steeds meer kwamen de vormen uit de trainingen terug in de wedstrijden. Mohamed is dan ook blij dat de jongens er voor elkaar staan. "Naast het hard werken, hebben we ook veel plezier en staan we altijd klaar voor elkaar. We denken als één team en gunnen elkaar de goals."

De uitdaging ligt er dan ook in om deze positieve lijn door te zetten. De spelers willen graag hun ouders en toeschouwers fier maken met wat ze op het veld laten zien. Het is zaak om met veel inzet en ook het nodige plezier blijven bij te leren als individu en team. En als we aan de jongens vragen welke trofee ze nog zeer graag zouden winnen, antwoorden ze met z'n allen: "de Gestelcup"! 

De Gestelcup is een tornooi dat in mei doorgaat op onze jeugdvelden en het is net daar dat deze ploeg ook zeer trots op is. Mohamed verwoordt het als volgt: "We komen op veel verschillende locaties maar Lommel SK heeft een mooie accommodatie. We worden goed opgevangen door de coördinatoren en alle vrijwilligers op, naast en rond het veld."

Tot slot geven de toppertjes ook mee dat ze bijzonder fier zijn om als eerste "Ploeg van de week" te mogen zijn!

Onze U12P bestaat uit:

Trainer: Mohamed El Boujjoufi

Afgevaardigden: Ihsan Urungu, Nancy Van Capellen en Wouter Renkens,

Spelers:  Geromo Garraino Abiaka, Kerem Akyel, Thibe Berckmans, Fré Deckmijn, Xem Lanslots, Olivier Peeters, Fedde Renckens, Simon Royakkers, Ciro Schmit, Nathan Sianmina, Rodi Ten Hoeve, Arda Urungu

 

Wij wensen jullie nog heel veel voetbalplezier!