Menu
30
okt
Beloften Overdreven cijfers na een leuke wedstrijd! Maandagavond ontvingen onze beloften de leiders uit KAS Eupen. Het werd een attractieve wedstrijd met veel doelpunten en nog meer kansen. Eupen toonde zich een stuk efficiënter als onze jongens.

Onze jongens openden sterk en creëerden ook de nodige kansen maar scoren zat er nog niet in. Een vinnig Eupen lukte daar wel in en wist in twee minuten uit te lopen naar een 0-2 voorsprong. Lommel bleef echter zijn voet naast de leider zetten en Alieu Jallow wist de aansluitingstreffer te scoren, 1-2. De Oostkantonners bleven zich echter efficiënt tonen voor het Lommelse doel en prikten nog voor de rust de 1-3 binnen.

Lommel kwam scherp uit de kleedkamer en kreeg meteen twee opgelegde kansen maar scoren lukte vooralsnog niet. Joran Vermeulen was degene die toch de weg naar de netten wist te vinden en zo leken we terug in de wedstrijd te zitten, 2-3. Echter reageerden de bezoekers binnen de minuut door de 2-4 binnen te leggen. De jongens van Eddy Vanhemel zochten een volgende aansluitingstreffer maar in hun enthousiasme staken ook enkele slordigheden de kop op. Hiervan profiteerden de bezoekers door de score verder uit te diepen. Zo eindigde de wedstrijd in een zware 2-7 nederlaag.

De vinnige kerels uit Eupen toonden dat ze terecht eerste staan. Onze youngsters moeten nu even hun wonden likken en zeer snel het vizier richten naar hun volgende opdracht. Maandag trekken we naar Kortrijk. Aftrap om 20.00u op de terreinen van FC Gullegem. 

Opstelling Lommel SK:
Deronja, Kujabi, Baert, Ghislain (60' Dens), Van de Ven (67' Hakkens), Bussels, B. Kolen, Vermeulen, Wevers, Jallow, Adriaans