Menu
01
okt
Beloften Puntendeling voor onze beloften. Gisterenavond namen onze beloften het op tegen KVC Westerlo. Bij Lommel startten Anass Zaroury, Jamal Aabbou en Rik De Kuyffer in de aanval. Bekendste gezicht bij de bezoekers was hun coach, Lommelaar Kristof Van Hout.

Lommel trok het laken meteen naar zich toe. Dat resulteerde in enkele kansen maar nog geen doelpunt.  Na twintig minuten stak ook Westerlo af en toe de neus aan het venster maar de openingstreffer viel aan de overkant. Op assist van Jamal Aabbou kon Rik De Kuyffer de 1-0 aantekenen. De wedstrijd bleef aangenaam voor volgen maar aan de score veranderde niks meer tot aan de rust.

Na de rust wist Westerlo vrij snel de gelijkmaker binnen te prikken, 1-1. Lommel was niet van slag en nam de touwtjes terug stevig in handen. Vooral een bedrijvige Anass Zaroury zorgde voor kopzorgen bij de bezoekende defensie. Net voor het uur wist hij een knappe individuele actie af te ronden door de benen van de doelman, 2-1.  Het goede spel verwaterde langs beide kanten en het spel werd wat virieler. De bezoekers incasseerden een rode kaart maar niet veel later ging de bal op de stip na handspel van Brian Baert die tevens zijn tweede gele kaart slikte. Marko Deronja was kansloos bij de goed genomen strafschop, 2-2. Lommel kwam nog het dichts bij de overwinning maar het inzenden van Jarne Wevers werd net afgeblokt. 

Beide ploegen maakten er een aangename wedstrijd van en een gelijkspel valt dan ook te rechtvaardigen.  Volgende week maandag trekken de jongens van Eddy Vanhemel naar Antwerp. Aftrap om 19.30u. Supporters op post!

Opstelling Lommel SK:
Deronja, Kujabi, S. Kolen, Baert, Ghislain, Vos, Jallow (86' Vermeulen), B. Kolen (46' Wevers), De Kuyffer (46' Bussels), Aabbou, Zaroury

Doelpunten:
30' De Kuyffer 1-0
59' Zaroury 2-1