Menu
10
aug
Beloften Lommelse beloften verdienden meer! Onze beloften waren niet onder de indruk van hun tegenstander en speelden een sterke eerste helft. Via Alieu Jallow en Arne Bussels kreeg Lommel ook de beste kansen, maar scoren zat er net niet in.

Genk toonde zich aan de andere kant een stuk efficiënter door hun enige kans wel af te ronden. Zo gingen we met een 0-1 stand op het scorebord de rust in.

In het eerste kwartier na de rust leek Genk de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen. Ook hier toonden ze zich weer super efficiënt en zo keken onze jongens plots tegen een 0-4 achterstand aan. Lommel nam echter terug de wedstrijd in handen. Na enkele gemiste kansen wisten Siebe Paesen en Joran Vermeulen toch de weg naar de netten te vinden, 2-4. Genk kreeg het nu vrij lastig met een stevig aandringende thuisploeg, maar wist de overwinning toch over de streep te trekken.

Onze beloften hebben hun voet meer dan stevig gezet naast bekerwinnaar Genk en mogen met vertrouwen uitkijken naar de eerste competitiewedstrijd. Op maandag 19 augustus trappen ze hun seizoen af op het veld van KV Oostende.

Opstelling Lommel SK:
Van Dael, Ghislain, Adriaans, Baert, Kujabi, Vos, B. Kolen (60’ Vermeulen), Bussels, Jallow, Sanyang, Paesen

Doelpunten:
66’ 1-4 Siebe Paesen
77’ 2-4 Joran Vermeulen