NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
16
maa
Club Harm van Veldhoven verkozen tot de Raad van Bestuur van de Pro League! Onze voorzitter kreeg na een ijzersterk pleidooi een overgrote meerderheid achter zich.

Onze nieuwbakken voorzitter Harm van Veldhoven werd vanmiddag tot 8e lid van de Raad van Bestuur van de Pro League verkozen.'Mister Lommel SK' zal de clubs uit 1B vertegenwoordigen en verder strijden voor een volwaardige competitie.

Harm van Veldhoven nam het in de verkiezing op tegen Jos Donvil van RSC Anderlecht. Hij werd met enorm brede steun en met groot respect uit de volledige Belgische voetbalwereld verkozen. Het is voor het eerst in de geschiedenis van Lommel SK dat een vertegenwoordiger van onze club onderdeel uitmaakt van de Raad van Bestuur van de verzameling van Belgische profclubs.

Onze voorzitter zei na de verkiezing: 'Ik ben uiteraard heel blij dat ik als voorzitter van Lommel SK ook in de Raad van Bestuur van de Pro League mag zetelen. Ik zal het niet enkel voor onze club maar voor alle clubs uit 1B en het volledige Belgische voetbal opnemen. Er is een brede en nuchtere kijk op het Belgische voetbal nodig om samen de juiste stappen te zetten. Met ondertussen toch al heel wat ervaring, zal ik hieraan graag en vooral met veel respect en eerlijkheid bijdragen. Het is heel erg fijn dat we samen met de City Football Group meer aanzien kunnen crëeren voor onze club en dat we positief kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het hele Belgische voetbal!'

Heel de club is erg fier op de benoeming van 'onze' Harm van Veldhoven als bestuurder van de Pro League!