NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
18
feb
Club Mike Green is onze nieuwe CEO! Lommel SK is verheugd Mike Green te kunnen aankondigen als de nieuwe Chief Executive Officer van de club.

Mike Green heeft de laatste 16 jaar doorgebracht bij City Football Group. Hij vervoegde Manchester City’s foundation ‘City in the Community (CITC)’ in 2004 als coach en rolde al snel in andere leidinggevende rollen tot hij in 2012 benoemd werd tot hoofd van CITC. De laatste 9 jaar heeft Mike Green de organisatie door een periode van duurzame groei geleid, heeft hij CITC van 30 naar 115 medewerkers gebracht en is de jaarlijkse omzet van £600k naar £3.5m gestegen. De foundation -dat de nadruk legt op het ondersteunen van gezondheid, scholing en inclusie doormiddel van voetbal- is gekend geworden als één van de leidende goede doelen binnen het Engelse voetbal. Het winnen van meerdere prijzen, waarvan de ‘Special Recognition Award’ van de ‘Queen’s Representative for Services to the Community’ zelfs tweemaal op rij gewonnen werd, is daar het bewijs van.

 

Mike Green is binnen City Football Group gekend als iemand die mensen begeleidt en laat groeien binnen de eigen rangen met vele successen binnen lokale en internationale teams. Bovendien heeft hij belangrijke relaties opgebouwd met zowel de gemeenteraad van Manchester als de Premier League, wat leidde tot vertegenwoordiging en afvaardiging in verschillende gezondheids- en onderwijsraden namens CITC en heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de groei van CFG’s wereldwijde aanwezigheid in de gemeenschap.

 

Als CEO van Lommel SK, zal Mike Green nauw samenwerken met de voorzitter van de club Harm Van Veldhoven. Met zijn ervaring als speler, trainer en medewerker van de club, zal Harm een belangrijke rol spelen in de integratie van Mike in het weefsel van de club, in de fancultuur en in de plaatselijke gemeenschap. Harm zal als voorzitter een belangrijke contactpersoon en vertegenwoordiger van Lommel SK blijven voor fans, partners, regelgevende instanties en andere voetbalclubs.

 

Volgend op zijn aanduiding tot de nieuwe Chief Executive Officer, zei Mike Green:

 

“Ik ben vereerd dat ik werd aangesteld in deze functie op zo’n belangrijk moment in de geschiedenis van Lommel SK en dat ik deze reis onder vlag van City Football Group mag leiden. De club heeft een erg solide basis en een enorm groeipotentieel zowel op als naast het veld. Ik kijk er erg naar uit om mijn ervaring en achtergrond te gebruiken om ervoor te zorgen dat die ontwikkeling plaatsvindt en we een positieve impact blijven hebben in de stad en regio.

 

Ik ben de City Football Group erg dankbaar voor deze kans om professioneel te groeien binnen onze voetbalfamilie en te kunnen leren, maar ook de know-how te delen en te implementeren op verschillende gebieden. Na mijn geweldige ervaring als hoofd van CITC, ben ik echt enthousiast en volledig voorbereid op de uitdaging om Lommel SK naar het volgende niveau te brengen."

 

Harm Van Veldhoven, voorzitter van Lommel SK, voegde daaraan toe:

 

“Wij zijn zeer verheugd om Mike aan boord te krijgen als de nieuwe CEO van deze mooie club. Hij brengt bewezen ervaring met zich mee door bij City Football Group de foundation ‘City in the Community’ te laten groeien en te transformeren tot een succesvolle organisatie, die ook perfect past bij Lommel SK’s doelstellingen voor groei in de nabije toekomst. We hopen dat hij ons kan voorzien van leiderschap en sturing, terwijl hij de norm binnen elk departement van de club kan verhogen.

 

We zijn ook erg enthousiast over zijn achtergrond in het dienen van en betrokken zijn in de lokale gemeenschap, wat één van de belangrijkste pijlers van onze club is én enorm belangrijk is voor onze stad en onze fans.”

 

Mike Green zal naar Lommel verhuizen zodra zijn visum is goedgekeurd maar zal per direct beginnen met de overgang tussen functies en starten met zich vertrouwd te maken met de club, de spelers en de medewerkers van Lommel SK.

 

Iedereen bij Lommel SK kijkt er naar uit om Mike Green te verwelkomen als Chief Executive Officer en wenst hem veel succes in deze nieuwe rol.
#iedereenLSK #samengroeien