NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_BEKER6'
13
okt
Wedstrijd - Verslag Moeizaam naar de volgende ronde! In de zesde ronde van de Croky Cup kregen we op eigen veld KVV Zelzate op bezoek. De bezoekers maakten het onze jongens knap lastig. In de volgende ronde nemen we het thuis op tegen KV Kortrijk. 3-2 25' Marlos Moreno 1-0
40' Jens Vandenhende 1-1
62' Roy Broeckaert 1-2
68' Jonathan Hendrickx 2-2
75' Sebastiaan Brebels 3-2
Opstelling Lommel SK2 - Jonathan Hendrickx
4 - Stijn Wuytens
6 - Glenn Neven
7 - Robin Henkens
14 - Sebastiaan Brebels
19 - Jordan Kadiri
20 - Jari De Busser
21 - Milan Troonbeeckx
23 - Yannick Vandersmissen
29 - Marlos Moreno
70 - Anass Zaroury
Opstelling KVV Zelzate5 - Pieter Grootaert
6 - Simon Lanckman
8 - Ennio Martens
10 - Nicolas Van Buyten
14 - Sander Van Cauwenberg
17 - Emmanuel Annor
19 - Emmanuel Koffi Nyarko
20 - Jens Vandenhende
23 - Frederique De Vleesschauwer
45 - Roy Broeckaert
99 - Richard Antwi Manu
Kaarten Lommel SK Kaarten KVV Zelzate Wissels Lommel SK46' - Anass Zaroury Jamal Aabbou
60' - Jordan Kadiri Manfred Ugalde
69' - Milan Troonbeeckx Arne Verschueren
Wissels KVV Zelzate83' - Sander Van Cauwenberg Preben Van Wesemael
84' - Roy Broeckaert Alan Gervais
88' - Emmanuel Annor Doran Mertens

 
 
Verslag

Voor dit bekertreffen deed trainer Liam Manning een beroep op enkele andere namen. Tomas Svedkauskas en Kolbeinn Thordarson ontbraken wegens interlandverplichtingen. Wel in de basiself zagen we onze terugkerende kapitein Glenn Neven, Yannick Vandersmissen, Robin Henkens, Milan Troonbeeckx en Jordan Kadiri.


De bezoekers zetten een stevig blok neer en probeerden wanneer mogelijk er voetballend uit te komen. Het balbezit was echter vooral voor de thuisploeg. Het was wel even wachten op dreiging richting het doel van De Vleesschauwer. Jordan Kadiri was de eerste die in scoringspositie kwam, maar zijn poging werd vakkundig geweerd door de bezoekende doelman. Aan de overkant was Van Cauwenberg er het dichtste bij maar zijn poging ging voorlangs. In minuut 25 was er een knappe actie en voorzet van Anass Zaroury. Aan de tweede paal kopte Marlos Moreno de bal netjes binnen, 1-0. Diezelfde Marlos Moreno ging even later vol zijn kans, maar zijn schot ging uiteindelijk ver naast. Zelzate bleef ondertussen geloven in hun kansen en zagen dat zelfs beloond met de gelijkmaker. Vandenhende zorgde met het hoofd voor de 1-1 ruststand.


Tijdens de rust voerde onze trainer één wissel door. Anass Zaroury werd afgelost door Jamal Aabbou. Lommel had toch wel een knak gekregen door de gelijkmaker en het bleef zoeken naar kansen. Zelzate wist zelfs op voorsprong te komen na een snelle tegenstoot. Het schot van Broeckaert week lichtjes af en verdween zo via de paal in doel, 1-2. De ingevallen Manfred Ugalde wilde zich bewijzen en woog op de bezoekende verdediging. Hij zag zijn inspanningen beloond met een penaltyfout. Onze specialist Jonathan Hendrickx twijfelde niet, 2-2. Onze jongens mochten hier geen vrede meenemen. Op hoekschop kopte Glenn Neven op de doelman maar in de rebound schoot Sebastiaan Brebels de 3-2 binnen. Toch wel een klap voor een sterk knokkend Zelzate. In de slotseconden kwamen ze nog dichtbij de gelijkmaker. Het schot van Vandenhende ging maar nipt voorlangs. 


Het werd dus een moeizame kwalificatie voor onze jongens. In de beker zijn verrassingen nooit uitgesloten en gelukkig mogen wij nu thuis KV Kortrijk ontvangen. Zaterdag staat in de competitie de Kempische derby tegen Westerlo op het programma. De spelers willen samen met de steun van onze supporters het beste van zichzelf geven! Samen willen wij die drie punten in Lommel houden!