NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE27'
18
apr
Wedstrijd - Verslag Ruime overwinning op het veld van RWDM! Gisterenavond stond voor onze jongens de laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma. Mede dankzij een hattrick van Kevin Kis won Lommel met een mooie 2-5 score. 2-5 7' Kevin Kis 0-1
12' Kevin Kis 0-2
37' Nicolas Rommens 1-2
50' Arno Verschueren 1-3
57' Mayingila Nzuzi 2-3
63' Anass Zaroury 2-4
94' Kevin Kis 2-5
Opstelling RWD Molenbeek3 - Le Joncour Florian
6 - Thomas Ephestion
7 - Mayingila Nzuzi
8 - Lenny Nangis
13 - Glenn Claes
18 - Bryan Van Den Bogaert
22 - Gilles Ruyssen
24 - Jarno Libert
28 - Mehdi Terki
42 - De Bie Jonathan
94 - Nicolas Rommens
Opstelling Lommel SK3 - Laurent Lemoine
5 - Kevin Kis
7 - Robin Henkens
8 - Diego Rosa
15 - Manfred Ugalde
16 - Arno Verschueren
19 - Jordan Attah Kadiri
23 - Yannick Vandersmissen
29 - Marlos Moreno
30 - Daniel Grimshaw
70 - Anass Zaroury
Kaarten RWD Molenbeek Lenny Nangis (77')
Le Joncour Florian (93')
Kaarten Lommel SK Yannick Vandersmissen (29')
Laurent Lemoine (85')
Wissels RWD Molenbeek67' - Mayingila Nzuzi Corenthyn Laurent Lavie
68' - Gilles Ruyssen Marlon Degryse
74' - Glenn Claes Abdoul Karim Dante
85' - Lenny Nangis Lucas Ribeiro Costa
Wissels Lommel SK71' - Anass Zaroury Ishak Boussouf
78' - Jordan Attah Kadiri Koki Saito
89' - Marlos Moreno Christophe Kabongo

 
 
Verslag

Het werd opnieuw puzzelen voor Liam Manning. Arno Verschueren nam achterin de positie van Kolbeinn Thordarson in. Vinicius Souza was geschorst en werd vervangen door zijn landgenoot Diego Rosa. Anass Zaroury keerde ook terug in de basiself.


De thuisploeg startte vrij viriel aan de wedstrijd. En die fouten werden vrij snel afgestraft door onze jongens. Eerst werd Manfred Ugalde onderuit gehaald door Van Den Bogaert. De penalty werd feilloos omgezet door Kevin Kis, 0-1. Enkele minuten later opnieuw een fout op Manfred Ugalde. Deze keer net buiten het strafschopgebied. Kevin Kis zag zijn schot via de muur in doel belanden, 0-2. De thuisploeg had het moeilijk met de pressing van onze jongens maar ging toch opzoek naar de aansluitingstreffer. Even voorbij het halfuur kwam er die ook. Rommens mocht aanleggen vanop de penaltystip na een fout van Robin Henkens op Ephestion en faalde niet, 1-2. Marlos Moreno dribbelde zich door de verdediging en legde de bal voor de voeten van Anass Zaroury. Zijn krul werd gepakt door De Bie. 


Na de rust werd de Lommelse voorsprong snel met één doelpunt uitgebreid. Diego Rosa met een strak aangesneden hoekschop en Arno Verschueren zag zijn kopbal via Le Joncour tegen de netten gaan, 1-3. Anass Zaroury dreigde ook nog tweemaal maar zijn pogingen gingen steeds net naast het doel. Aan de overkant mocht Ephestion zich doorzetten. Claes en Nzuzi beloonden zijn inspanning met een doelpunt, 2-3. De vreugde was van korte duur voor de spelers van Vincent Euvrard. Marlos Moreno gaf de bal perfect mee in de loop van Anass Zaroury en deze keer ging zijn pegel wel binnen, 2-4. De thuisploeg kon niet meer reageren. In het absolute slot bezweek de lokale defensie opnieuw onder de Lommelse druk. De ingevallen Christophe Kabongo werd aangetikt en de bal ging nogmaals op de stip. Kevin Kis werkte zijn hattrick perfect af, 2-5!


Onze jongens toonden de juiste instelling en pakken zo het maximum van de punten tegen RWDM. Kevin Kis mocht de wedstrijdbal meenemen naar huis! Zaterdag ontvangen we Seraing aan de Gestelsedijk. Meteen de laatste competitiewedstrijd van dit speciale seizoen. Hopelijk mogen we onze fans terug ontvangen bij de start van het nieuwe seizoen!