NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE17'
31
jan
Wedstrijd - Verslag Manfred Ugalde leidt Lommel naar knappe zege! Het duel tussen Lommel SK en KMSK Deinze werd een aangenaam kijkstuk. Zowel in de eerste als in de tweede helft scoorde de thuisploeg tweemaal en de bezoekers eenmaal. Manfred Ugalde nam drie van de vier Lommelse doelpunten voor zijn rekening. 4-2 33 ' Manfred Ugalde 1-0
12' Manfred Ugalde 2-0
19' Lennart Mertens 2-1
58' Mehdi Tarfi 2-2
71' Manfred Ugalde 3-2
93' Juan Bautista Cejas 4-2
Opstelling Lommel SK3 - Laurent Lemoine
5 - Kevin Kis
6 - Glenn Neven
7 - Robin Henkens
15 - Manfred Ugalde
16 - Arno Verschueren
18 - Kolbeinn Thordarson
26 - Vinicius De Souza Costa
29 - Marlos Moreno
55 - Tomas Svedkauskas
70 - Anass Zaroury
Opstelling KMSK Deinze2 - Soufiane El Banouhi
3 - Viktor Boone
8 - Mehdi Tarfi
9 - Lennart Mertens
10 - Raphaël Lecomte
11 - Youssef Challouk
17 - Jannes Vansteenkiste
24 - Niels De Schutter
28 - William Dutoit
44 - Seth De Witte
99 - Dylan De Belder
Kaarten Lommel SK Robin Henkens (90')

Kaarten KMSK Deinze Raphaël Lecomte (28')
Soufiane El Banouhi (53')
Renato Neto (87')
Wissels Lommel SK70' - Arno Verschueren Yannick Vandersmissen
71' - Manfred Ugalde Jordan Attah Kadiri
86' - Anass Zaroury Koki Saito
90' - Marlos Moreno Juan Bautista Cejas
Wissels KMSK Deinze45' - Niels De Schutter Renato Neto
62' - Soufiane El Banouhi Michiel De Looze
75' - Mehdi Tarfi Bafodé Dansoko
76' - Dylan De Belder Alessio Staelens
87' - Raphaël Lecomte Mathias Schils

 
 
Verslag

Liam Manning kon voor het eerst een beroep doen op onze Japanse aanwinst Koki Saito. Hij kreeg een plekje op de bank. In de basiself werden er twee wijzingen doorgevoerd. Arno Verschueren en Manfred Ugalde kwamen aan de aftrap ten koste van Yannick Vandersmissen en Jordan Attah Kadiri


De bezoekers ruilden hun 5-3-2 opstelling terug in voor een viermansdefensie. Tarfi was de man die voor het eerste gevaar zorgde maar zijn scherpe voorzet kon niet gedevieerd worden door Mertens. Even later was het de beurt aan spitsbroeder De Belder maar die kon zijn kopbal niet goed kadreren. Aan de overkant zette Marlos Moreno een snelle dribbel in maar zijn schot werd afgeblokt. Op hoekschop van Kevin Kis kwam Manfred Ugalde knap voor zijn tegenstander en kopte staalhard binnen, 1-0. Deinze reageerde niet veel later wanneer de bal via Challouk bij Mertens terechtkwam. De sluipschutter zette zich sterk door en ramde de gelijkmaker binnen, 1-1. Net voorbij het halfuur verlegde Anass Zaroury de bal prima naar de rechterkant. De opkomende Kolbeinn Thordarson zwiepte de bal voor doel en daar stond Manfred Ugalde in de tweede zone om de bal binnen te knikken, 2-1. Deze stand wijzigde niet meer voor de rust. 


Bij de bezoekers kwam Neto tijdens de rust in de plaats van De Schutter. Bij Lommel waren er geen wijzigingen. Het eerste gevaar kwam er deze keer van de voet van Manfred Ugalde. Een verraste Dutoit zag de bal maar net naast gaan. Even daarna ging Challouk op wandel en na een combinatie met De Belder legde hij de bal achteruit. Tarfi beloonde het werk van zijn ploegmakker met een knappe gelijkmaker, 2-2. De thuipsloeg stroopte de mouwen terug op en kwam tien minuten later terug op voorsprong. Robin Henkens bracht de bal in één tijd voor doel en daar kwam hij opnieuw als een duveltje uit een doosje te voorschijn. Manfred Ugalde dook de bal fraai in doel, 3-2. Meteen zijn laatste wapenfeit want samen met Arno Verschueren verliet hij het veld. Jordan Attah Kadiri en Yannick Vandersmissen namen hun posities in. Onze Nigeriaanse aanvaller wist zijn sterke invalbeurt bijna te belonen met een doelpunt maar hij kon de bal niet goed beroeren. Ook Koki Saito mocht zijn debuut maken en liet zich meteen opvallen met enkele snelle dribbels. De bezoekers kwamen nog dichtbij de gelijkmaker via een stevige vrije trap van Staelens. Het slotakkoord was voor de vierde Lommelse invaller. Jordan Attah Kadiri speelde perfect in de loop van Juan Bautista Cejas die met een pegel Dutoit kansloos liet, 4-2. Meteen ook de eindstand!


Zo boekten onze jongens hun derde overwinning op rij. Een voorlopige tweede plaats is een mooie beloning maar vooral een goede motivatie om de lijn door te trekken. In zestiende finale van de Croky Cup ontvangen we dinsdag KV Kortrijk. Zaterdag staat er de verplaatsing naar Seraing op het programma. Twee duels om naar uit te kijken!