NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE12'
30
nov
Wedstrijd - Verslag Driepunter na flitsende tweede helft! In de openingsfase zagen we doelkansen langs beide kanten. Anass Zaroury opende de score en Lommel trok in een sterke tweede helft het laken volledig naar zich toe. Tweemaal Manfred Ugalde en Marlos Moreno legden de 4-0 eindstand vast. 4-0 32' Anass Zaroury 1-0
50' Manfred Ugalde 2-0
70' Manfred Ugalde 3-0
86' Marlos Moreno 4-0
Opstelling Lommel SK3 - Laurent Lemoine
4 - Stijn Wuytens
5 - Kevin Kis
6 - Glenn Neven
7 - Robin Henkens
14 - Sebastiaan Brebels
15 - Manfred Ugalde
26 - Vinicius De Souza Costa
29 - Marlos Moreno
55 - Tomas Svedkauskas
70 - Anass Zaroury
Opstelling RWD Molenbeek2 - Abdoul Karim Dante
3 - Florian Yves Le Joncour
8 - Lenny Loïc Nangis
9 - Leonardo Miramar Rocha
13 - Glenn Claes
22 - Gilles Ruyssen
23 - Tracy Mpati
24 - Jarno Libert
27 - Corenthyn Laurent Lavie
28 - Mehdi Terki
80 - Anthony Sadin
Kaarten Lommel SK Sebastiaan Brebels (9')
Glenn Neven (27')
Vinicius De Souza Costa (75')
Kaarten RWD Molenbeek Florian Yves Le Joncour (53')
Corenthyn Laurent Lavie (88')
Wissels Lommel SK82' - Robin Henkens Kolbeinn Thordarson
85' - Anass Zaroury Juan Bautista Cejas
90' - Manfred Ugalde Jordan Kadiri
Wissels RWD Molenbeek60' - Lenny Loïc Nangis Mayingila Nzuzi Mata
70' - Glenn Claes Yady Bangoura
80' - Leonardo Miramar Rocha Stelvio Rosa Da Cruz

 
 
Verslag

Voor de ontmoeting met RWDM voerde Liam Manning drie wijzigingen door. Glenn Neven startte rechtsachteraan waardoor Stijn Wuytens terug centraal achterin postvatte. Robin Henkens kwam in het elftal waardoor Manfred Ugalde doorschoof naar de spitspositie. Anass Zaroury nam zijn vertrouwde plaats als linkerflank aanvaller terug in. 


De thuisploeg startte snedig en kreeg al snel enkele hoekschoppen. Hierbij was er meteen ook discussie rond al dan niet handspel van Rocha. Aan de overkant was het een andere ex-speler die voor het eerste gevaar zorgde. Tomas Svedkauskas had een stevige redding in huis op de vrije trap van Claes. Even later dook Nangis op voor het Lommelse doel. Hij besloot op de benen van onze Litouwse sluitpost. Nog binnen de eerste tien minuten een grote kans voor de thuisploeg. Manfred Ugalde bediende Marlos Moreno. Korte actie en stevige trap maar de redding van Sadin mocht er ook zijn. Rocha liet zich voor het eerst opmerken na een afgeslagen hoekschop. De poging van onze vroegere topschutter ging over doel. Na dit stevig openingskwartier viel het tempo wat terug. Lommel ging de wedstrijd wel steeds meer controleren en iets voorbij het halfuur viel ook de openingstreffer. Anass Zaroury profiteerde van een mislukte controle van Libert en werkte beheerst af, 1-0. Net voor rust mocht Kevin Kis nog eens aanleggen. Zijn vrije trap ging maar net naast het doel. We gingen een warme koffie drinken met een Lommelse voorsprong op het scorebord. 


Na de rust nam Lommel de teugels meteen stevig in handen en al vrij vlug volgde hiervoor een beloning. Manfred Ugalde snoepte de bal af van Dante en via Robin Henkens kreeg hij de bal terug aangespeeld. Met veel gevoel stifte onze Costa Ricaan de bal over Sadin tegen de netten, 2-0. Op voorzet van kapitein Glenn Neven kwam Manfred Ugalde dichtbij zijn tweede doelpunt maar Sadin zat er knap tussen. Tien minuten later was het dan toch prijs. Opnieuw Robin Henkens met de assist en Manfred Ugalde ontweek knap de tegenstand en trapte overtuigend de 3-0 binnen. Een hattrick had ook gekunnen maar helaas stond de paal in de weg! Kort voor tijd was het moment van Marlos Moreno aangebroken. Hij vertrok van aan het midden van het veld en schoot in de korte hoek de bal voorbij Sadin, 4-0. De bezoekers liepen de hele tweede helft achter de feiten aan. Enkel de ingevallen Nzuzi liet zich nog opvallen met een pegel op de lat. 


Een verdiende driepunter voor Lommel na een zeer sterke tweede helft waarbij de bezoekers vaak achter een ongrijpbare bal holden. Het collectief stond er en Manfred Ugalde zorgde voor veel dreiging. Volgende week zondag trekken onze jongens naar het Westels Kuipje. Deze prestatie bevestigen mag zeker de ambitie zijn!