NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE10'
09
nov
Wedstrijd - Verslag Marlos Moreno loodst Lommel voor bij Club NXT! Lommel kwam in de eerste helft verdiend op voorsprong maar nog voor profiteerden de bezoekers van een discutabele strafschop. Na de rust zorgde een sterke Marlos Moreno ervoor dat de drie punten in het Soevereinstadion bleven. 3-1 32' Jordan Kadiri 1-0
43' Thibo Baeten 1-1
52' Marlos Moreno 2-1
66' Manfred Ugalde 3-1
Opstelling Lommel SK3 - Laurent Lemoine
4 - Stijn Wuytens
5 - Kevin Kis
14 - Sebastiaan Brebels
15 - Manfred Ugalde
18 - Kolbeinn Thordarson
19 - Jordan Kadiri
26 - Vinicius Souza
28 - Jamal Aabbou
29 - Marlos Moreno
55 - Tomas Svedkauskas
Opstelling Club Brugge NXT3 - Ibe Hautekiet
4 - Nathan Fuakala
6 - Samuel Asoma
11 - Eric Appiah Ansu
14 - Xander Blomme
17 - Arne Engels
19 - Thibo Baeten
28 - Ignace Van Der Brempt
55 - Maxim De Cuyper
91 - Senne Lammens
97 - Thomas Van Den Keybus
Kaarten Lommel SK Stijn Wuytens (43')
Sebastiaan Brebels (56')
Kaarten Club Brugge NXT Nathan Fuakala (49')
Wissels Lommel SK63' - Jordan Kadiri Robin Henkens
68' - Jamal Aabbou Juan Bautista Cejas
Wissels Club Brugge NXT74' - Thomas Van Den Keybus Wilkims Ochieng
84' - Eric Appiah Ansu Amadou Sagna
87' - Nathan Fuakala Jules Van Bost

 
 
Verslag

Trainer Liam Manning zag enkele jongens terugkeren in de selectie. Er viel echter maar één wijziging in de basiself te noteren. De plaats van Anass Zaroury werd ingenomen door Jamal Aabbou. Daniel Grimshaw nam voor het eerst plaats op de Lommelse bank.


Het balbezit en dominantie was vanaf het begin voor de thuisploeg. Het eerste gevaar kwam er in de twaalfde minuut. Marlos Moreno bracht de bal strak voor doel waar Manfred Ugalde kwam opduiken. Zijn poging werd gekeerd door Lammens. Tien minuten later zag De Cuyper opnieuw sterretjes. Marlos Moreno wist deze keer Jamal Aabbou te bereiken. Lammens reageerde echter met een prima reflex op de kopbal van Jamal Aabbou. In de hieropvolgende fase werd Manfred Ugalde onderuit gehaald door Hautekiet maar scheidsrechter Toeback sloot de ogen. Het eerste bezoekende gevaar kwam er via een kopbal van Van Den Keybus. Zijn poging werd voor de lijn weggeveegd door Kevin Kis. Diezelfde Kevin Kis zette daarna een leuke combinatie op met Manfred Ugalde. De voorzet kwam via de bezoekende doelman op het hoofd van Jordan Kadiri terecht en hij scoorde zijn eerste van het seizoen, 1-0. Met nog vier minuten te gaan voor de rust, zag scheidsrechter Toeback een fout van Stijn Wuytens. De kapitein leek nochtans volledig zuiver de bal te spelen. Baeten liet het niet aan zijn hart komen en schoot de gelijkmaker binnen, 1-1. Meteen ook de ruststand. 


Lommel kwam scherp uit de kleedkamer en wilde orde op zaken stellen. Dat lukte al vrij snel. Een knappe crossbal van Kevin Kis kwam bij Marlos Moreno terecht. Deze keer geen actie buitenom maar richting zijn linkervoet. Hij pegelde de bal heerlijk in de verste hoek, 2-1. De bezoekers reageerden met een schot van Ansu dat Tomas Svedkauskas makkelijk kon klemmen. Enkele minuten later was de dreiging een stuk hoger. Onze Litouwse international had een prima voetveeg in huis op een kopbal van Baeten. Maar dan was het weer tijd voor onze Colombiaanse uitblinker. Marlos Moreno zette De Cuyper opnieuw voor schut en Engels kon hem enkel nog onderuit halen. Manfred Ugalde schoot de penalty onder Lammens binnen, 3-1. Lommel kon de wedstrijd nu controlerend uitspelen. De ingevallen Juan Bautista Cejas leek nog dichtbij een doelpunt, maar zijn poging stuitte op de benen van de bezoekende doelman en de lijnrechter had ook al zijn vlag omhoog gestoken voor buitenspel. 


Net als de vorige wedstrijd in Lierse Kempenzonen besliste Lommel ook nu het duel kort na rust. De bezoekers moesten veel achter de bal lopen en zagen af en toe sterretjes tegen een flitsende Marlos Moreno. Nu volgt een interlandbreek waarna we op zaterdag 21 november de verplaatsing naar Deinze maken!