NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE9'
31
okt
Wedstrijd - Verslag Verdiende driepunter op Het Lisp! Een vertimmerd Lommel SK kwam vroeg op achterstand maar lukte nog voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft werd de wedstrijd snel in het voordeel van onze jongens beslist. 1-3 8' Fessou Placca 1-0
39' Manfred Ugalde 1-1
53' Marlos Moreno Duran 1-2
56' Anass Zaroury 1-3
Opstelling Lierse Kempenzonen1 - Bernd Brughmans
3 - Ben Santermans
7 - Ibrahim El Ansri
8 - Ayyoub Allach
20 - Scott Bitsindou
21 - Yentl Van Genechten
24 - Hannes Smolders
25 - Jo Gilis
27 - Timo Cauwenberg
77 - Fessou Placca
88 - Sava Petrov
Opstelling Lommel SK3 - Laurent Lemoine
4 - Stijn Wuytens
5 - Kevin Kis
14 - Sebastiaan Brebels
15 - Manfred Ugalde
18 - Kolbeinn Thordarson
19 - Jordan Attah Kadiri
26 - Vinicius De Souza Costa
29 - Marlos Moreno Duran
55 - Tomas Svedkauskas
70 - Anass Zaroury
Kaarten Lierse Kempenzonen Scott Bitsindou (79')
Hannes Smolders (84')
Kaarten Lommel SK Juan Bautista Cejas (92')
Wissels Lierse Kempenzonen74' - Sava Petrov Jef Van Der Veken
74' - Ibrahim El Ansri Jef Van Der Veken
Wissels Lommel SK79' - Marlos Moreno Duran Juan Bautista Cejas
84' - Jordan Attah Kadiri Milan Troonbeeckx
88' - Anass Zaroury Jamal Aabbou

 
 
Verslag

Heel wat puzzelwerk voor onze trainer. Liam Manning kon naast de geblesseerde Arno Verschueren geen beroep doen op Jonathan Hendrickx, Glenn Neven, Yannick Vandersmissen en Robin Henkens. Stijn Wuytens, Kevin Kis, Vinicius Souza en Jordan Kadiri kwamen in hun plaats aan de aftrap. Kolbeinn Thordarson mocht de positie rechtsachteraan bekleden.


Het was even zoeken voor onze jongens en daar wist de thuisploeg al vlug van te profiteren. Van Genechten wist zich door te zetten en tikte de bal tot bij Placca. De huurling van Beerschot schoot de bal schuin in de verste hoek, 1-0. Toch wel een koude douche voor de bezoekers. Op het kwartier opnieuw gevaar van de thuisploeg. Een verre trap van Brughmans kwam bij Gilis terecht. Hij kapte naar binnen en trapte de bal op de bovenkant van de lat. Lommel nam de wedstrijd steeds meer in handen en trok het balbezit naar zich toe. Echter lag het tempo te laag om het blok van Tom Van Imschoot in verlegenheid te brengen. In minuut 28 dan de eerste kans en wat voor één. Anass Zaroury zwiepte de bal voor doel en Manfred Ugalde leek niet meer te kunnen missen. Zijn poging ging echter net over doel. Tien minuten later zette Anass Zaroury zich sterk door. Zijn voorzet kwam via Brughmans voor de voeten van Manfred Ugalde en deze keer was het wel prijs, 1-1. Vlak voor rust opnieuw Lommels gevaar. Marlos Moreno kon hard uithalen op de rand van de zestienmeter. Brughmans pakte de bal in twee tijden. Zo gingen we met een 1-1 tussenstand de rust in.


Lommel kwam bijzonder scherp uit de kleedkamer en drukte de thuisploeg helemaal terug. Deze dominantie werd vrij snel beloond met een doelpunt. Kolbeinn Thordarson vond de infiltrerende Marlos Moreno die de bal in één tijd hard in de hoek trapte, 1-2. Enkele minuten later intercepteerde Kevin Kis de bal en gaf hem mee met Anass Zaroury. Onze jonge flankaanvaller pakte uit met een heerlijke actie en knalde de bal prachtig in de verste hoek binnen, 1-3. Zo zaten onze jongens al vroeg in de tweede helft op rozen. De thuisploeg kreeg nu iets meer de bal maar kon amper voor gevaar zorgen. Het duurde tot een kwartier voor tijd dat ze nog eens gevaarlijk in de buurt van Tomas Svedkauskas kwamen. Petrov trapte vanuit de draai naast. Het was Lommel dat in de toegevoegde tijd nog dicht bij een vierde treffer kwam. De ingevallen Juan Bautista Cejas ging op volle snelheid op Brughmans af. De doelman kon de bal nog lichtjes afweren en Smolders keerde de bal van de lijn. 


Lommel nam de drie punten verdiend mee terug naar huis. Het goede spel van de voorbije weken werd deze keer gekoppeld aan efficiëntie. Onze jongens kijken gemotiveerd uit naar de volgende wedstrijd. Volgende week zondag nemen we het in eigen huis op tegen Club NXT.