NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE7'
19
okt
Wedstrijd - Verslag Knap Lommel geraakt niet verder dan gelijkspel! Lommel zette zaterdagavond een knappe collectieve prestatie neer. Helaas konden onze jongens zichzelf niet belonen met een verdiende driepunter. 1-1 30' Atabey Cicek 0-1
44' Anass Zaroury 1-1
Opstelling Lommel SK2 - Jonathan Hendrickx
3 - Laurent Lemoine
6 - Glenn Neven
7 - Robin Henkens
14 - Sebastiaan Brebels
15 - Manfred Ugalde
16 - Arno Verschueren
23 - Yannick Vandersmissen
29 - Marlos Moreno Duran
55 - Tomas Svedkauskas
70 - Anass Zaroury
Opstelling KVC Westerlo2 - Maxime Biset
3 - Pietro Perdichizzi
7 - Lukas Van Eenoo
9 - Atabey Cicek
10 - Ambroise Gboho
12 - Christoffer Remmers
18 - Kouya Mabea
19 - Abdul Keita
20 - Noel Soumah
22 - Christian Brüls
35 - Berke Özer
Kaarten Lommel SK Marlos Moreno Duran (29')
Arno Verschueren (51')
Robin Henkens (71')
Yannick Vandersmissen (83')
Kaarten KVC Westerlo Atabey Cicek (28')
Maxime Biset (37')
Lukas Van Eenoo (73')
Wissels Lommel SK81' - Anass Zaroury Jamal Aabbou
Wissels KVC Westerlo63' - Ambroise Gboho Igor Vetokele
74' - Christoffer Remmers Kurt Abrahams
79' - Pietro Perdichizzi Nader Ghandri

 
 
Verslag

Voor deze Kempische derby kon trainer Liam Manning geen beroep doen op Stijn Wuytens en Kolbeinn Thordarson. Centraal achterin acteerde het duo Glenn Neven en Laurent Lemoine. Yannick Vandersmissen mocht voor het eerst deze competitie in de basis starten. Arno Verschueren ging een positie hoger spelen in het middenveld geruggensteund door Robin Henkens en Sebastiaan Brebels


Lommel nam vanaf seconde één het heft in handen. Uit de eerste van heel wat afgedwongen hoekschoppen kopte Glenn Neven in de handen van Özer. En de volgende kans was er opnieuw ééntje uit een hoekschop. Anass Zaroury zwiepte de bal scherp naar de eerste paal waar Arno Verschueren de bal wist te verlengen met het hoofd. De inglijdende Glenn Neven kon net niet bij de bal. De thuisploeg liet Westerlo achter de bal lopen en Marlos Moreno was gevaarlijk met enkele stevige versnellingen. Lommel kreeg een strafschof nadat Jonathan Hendrickx van de sokken werd gelopen. Onze specialist zette zichzelf achter de bal maar deze keer stond de dwarsligger een verdiende voorsprong in de weg. En Westerlo? Zij kwamen niet in de buurt van Tomas Svedkauskas. Maar bij de eerste poging was het wel raak. Brüls kon zich doorzetten op de linkerflank en zijn voorzet werd binnengetikt door Cicek, 0-1. De thuisploeg had in het eerste halfuur maar liefst 81% balbezit en ging meteen opzoek naar de gelijkmaker. Zowel Yannick Vandersmissen als Anass Zaroury zetten Özer aan het werk met een afstandsschot. Na een stevige poging van Brüls viel dan toch de meer dan verdiende gelijkmaker. Manfred Ugalde met een prachtige voorzet en Anass Zaroury met de listige afwerking, 1-1! Meteen ook de ruststand.


Ook in de tweede helft nam Lommel het meeste iniatief in deze wedstrijd. Het eerste gevaar kwam er na een combinatie tussen Arno Verschueren en Jonathan Hendrickx. Laatstgenoemde kon net niet krachtig afwerken en zag de bal afgeblokt worden. Iets voorbij het uur een voorzet van Anass Zaroury tot bij Marlos Moreno. Onze flitsende Colombiaan nam aan en haalde stevig uit. Özer verschroeide er zijn vingers aan. Even later ging Anass Zaroury zelf zijn kans maar de bezoekende doelman wist de bal te klemmen. Tomas Svedkauskas kende een bijzonder rustige avond en moest even aan het werk op een schot van de ingevallen Abrahams. Enkele minuten voor tijd werd Manfred Ugalde onderuit gehaald in de zestienmeter. Het werd geen penalty want de lijnrechter vlagde voor buitenspel. De laatste kans van de wedstrijd was voor Marlos Moreno. Uit een scherpe hoek geraakte hij niet voorbij een sterke Özer.


Lommel legde zaterdagavond prima voetbal op de mat en liet zeker in de eerste helft de bezoekers achter een ongrijpbare bal lopen. Ook in de tweede helft was de thuisploeg de dominante ploeg op het veld. Helaas leverde deze knappe collectieve prestatie geen winst op. Met dezelfde inzet willen onze jongens ook op het veld van Seraing een stevige prestatie neerzetten!