NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE2'
31
aug
Wedstrijd - Verslag Puntendeling op Daknam! Lommel trok zondagavond naar Lokeren waar ze het opnamen tegen Club NXT. Onze jongens domineerden de volledige eerste helft. Na de rode kaart van Sébastiaan Brebels trok de thuisploeg het laken naar zich toe en keerden de rollen om. Vijf minuten voor tijd viel alsnog de gelijkmaker voor Lommel. 2-2 34' Sebastiaan Brebels 0-1
74' Thomas Van Den Keybus 1-1
80' Cisse Sandra 2-1
80' Cisse Sandra 3-1
85' Manfred Ugalde 3-2
Opstelling Club Brugge NXT3 - Ibe Hautekiet
4 - Nathan Fuakala
6 - Samual Asoma
7 - Amadou Sagna
10 - Noah Aelterman
11 - Eric Appiah Ansu
14 - Xander Blomme
15 - Wilkims Ochieng
17 - Arne Engels
33 - Nick Shinton
97 - Thomas Van Den Keybus
Opstelling Lommel SK2 - Jonathan Hendrickx
3 - Laurent Lemoine
5 - Kevin Kis
6 - Glenn Neven
11 - Juan Bautista Cejas
14 - Sebastiaan Brebels
16 - Arne Verschueren
18 - Kolbeinn Thordarson
19 - Jordan Attah Kadiri
55 - Tomas Svedkauskas
70 - Anass Zaroury
Kaarten Club Brugge NXT Thomas Van Den Keybus (41') Kaarten Lommel SK Sebastiaan Brebels (41') Wissels Club Brugge NXT46' - Eric Appiah Ansu Cisse Sandra
46' - Noah Aelterman Cisse Sandra
64' - Wilkims Ochieng Maxim De Cuyper
Wissels Lommel SK63' - Juan Bautista Cejas Manfred Ugalde
69' - Jordan Attah Kadiri Mitja Krizan
82' - Anass Zaroury Milan Troonbeeckx

 
 
Verslag

Trainer Liam Manning kon nog geen beroep doen op Stijn Wuytens en ook Robin Henkens was afwezig wegens ziekte. Jordan Attah Kadiri kreeg de voorkeur op Mitja Krizan. Op de bank was er deze week een plaats voorzien voor Stan Kolen en Jamal Aabbou.


Bij Club NXT opteerde trainer De Mil voor een 1-3-5-2 systeem. Onze jongens waren hier duidelijk goed op voorbereid en maakten het de thuisploeg zeer lastig door hoog druk te zetten. Lommel nam ook het balbezit voor hun rekening maar het duurde toch een kwartier voor we het eerste gevaar konden noteren. De vrije trap van Anass Zaroury eindigde op de vuisten van doelman Shilton. De Lommelse combinaties gingen steeds vlotter lopen en de openingstreffer kwam wel heel erg dichtbij. Jordan Attah Kadiri draaide knap weg van zijn tegenstrever maar zijn pegel eindigde op de doelpaal. Iets na het halfuur was er een prima hoekschop van Anass Zaroury. Sebastiaan Brebels zette er zijn hoofd tegen en via de grond viel de bal in de bovenhoek, 0-1. Club NXT kon het Lommelse tempo niet volgen en wisten gedurdende de hele eerste helft niet in de buurt te komen van Tomas Svedkauskas. Met nog enkele minuten te spelen in de eerste helft revancheerde Sebastiaan Brebels zich met als gevolg een terechte rode kaart. Nog voor rust stond Anass Zaroury aan het kanon, maar zijn poging zeilde over het doel. 


Club NXT voerde een dubbele wissel door tijdens de rust. In het eerste kwartier na rust leverde dat niet meteen veel doelgevaar op. Wel dwong de thuisploeg enkele corners af. De inbreng van De Cuyper zorgde dan wel voor de nodige schwung. Zijn eerste voorzet viel voor de voeten van Baeten maar zijn poging eindigde naast het doel. Tomas Svedkauskas had een goede handveeg in petto op een poging van Sandra. Een kwartier voor tijd viel dan toch de gelijkmaker. Van Den Keybus knikte raak op hoekschop, 1-1. De Lommelse reactie volgde meteen. Jonathan Hendrickx bracht de bal knap voor doel. Anass Zaroury zag zijn kopbal op de lat belanden. De rebound van de ingevallen Mitja Krizan werd afgeblokt. Enkele tellen later trok De Cuyper op avontuur en Tomas Svedkauskas had een flinke redding nodig om de bal uit de hoek te halen. Met nog tien minuten te spelen kwam de thuisploeg op voorsprong. Sandra kreeg de bal toegespeeld van Hautekiet en trof met een stevige pegel raak, 2-1. Lommel moest nu opzoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook. Jonathan Hendrickx zwiepte een weggewerkte bal terug naar voor en Manfred Ugalde pakte met een heerlijke controle en dito afwerking uit. Zijn schot verdween hoog in doel, 2-2. Dit was meteen ook de eindstand.


Beide ploegen namen één helft voor hun rekening. Een gelijkspel mag dan ook wel terecht genoemd worden. De Lommelse entourage had gehoopt op drie punten. Een sterke eerste helft kreeg met een mannetje minder echter geen vervolg. Over twee weken geven we thuis Lierse Kempenzonen partij. Met ook onze twaalfde man terug van de partij gaan we opzoek naar die eerste driepunter!