NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE7'
16
okt
Wedstrijd - voorbeschouwing Wist je datjes KVC Westerlo! Morgen staat een Kempische derby op het programma. In eigen huis ontvangen we KVC Westerlo! -

Wist je dat?


Dat Westerlo nog maar drie matchen heeft kunnen afwerken in de competitie. De Kemphanen kregen serieus af te rekenen met het coronavirus. Heel wat spelers werden positief getest en de club besloot om een week in quarantaine te gaan. De wedstrijden tegen Deinze, Club NXT en RWDM zijn verplaatst naar een later tijdstip. Hopelijk hebben ze hun deel van de pech nu wel gehad en kunnen ze zich focussen op het sportieve. 


Wist je dat?


Westerlo na drie wedstrijden vijf punten heeft verzameld. In de eerste wedstrijd werd er op eigen veld scoreloos gelijkgespeeld tegen Lierse Kempenzonen. Ook de volgende speeldag zagen de supporters geen doelpunten. Ze namen wel een knap punt mee op het veld van Union. Op de derde speeldag werd de eerste driepunter binnengehaald. Leider Seraing ging met 0-2 voor de bijl na doelpunten van Van Eeno en Vetokele.


Wist je dat?


Bob Peeters is aan zijn tweede termijn bezig als trainer van KVC Westerlo. Tijdens het seizoen 2015-2016 werd hij na zes speeldagen ontslagen. Eind 2017 kreeg hij een nieuwe kans en hij heeft deze met twee handen gegrepen. Peeters is met ruime voorsprong de langstzittende trainer in 1B. 


Wist je dat?


Met Kristof Van Hout loopt er een rasechte Lommelaar rond bij Westerlo. Kristof doorliep de Lommelse jeugdploegen waarna hij een mooie carrière uitbouwde bij clubs als Standard en KV Kortrijk. In 2014 trok Kristof samen met Harm Van Veldhoven naar India. Ze werkten er een halfjaar bij Delhi Dynamos FC. Ook actief bij deze ploeg was ene Alessandro Del Piero. Ondertussen is Kristof aan zijn zesde seizoen bezig bij de Kemphanen. Hij is er ook in dienst als coach van de beloften.


Wist je dat?


Kevin Debeuckelaere morgen de wedstrijd in goede banan zal leiden. Hij krijgt assistentie van Brecht Devriese, Michael Geerolf en Brent Staessens.