NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE7'
07
okt
Beloften - Wedstrijdverslag Gevochten maar verloren! Onze jonkies hebben ervoor gevochten maar Charleroi toonde zich veel matuurder en nam de drie punten mee de bus op. 0-3

Trainer Frank Machiels moest serieus puzzelen. Heel wat sterkhouders ontbraken door blessures en ziekte. 


In de eerste helft toonde Charleroi zich een maat groter dan de thuisploeg. Onze jongens bleken soms wat onder de indruk te zijn en er was toch wel een serieus verschil in duelkracht. Op de ruststand van 0-2 viel weinig af te dingen. 


De boodschap van onze coach moet duidelijk geweest zijn tijdens de rust. Lommel toonde zich na de rust veel weerbaarder en ook het geloof in eigen kunnen was helemaal aanwezig. Het resulteerde in enkele leuke aanvallen en mogelijkheden maar in de zone van de waarheid stond het vizier helaas niet goed afgericht. De bezoekers prikten er nog ééntje tegen de touwen na een zeldzame tegenaanval. Zo eindigde de wedstrijd op een 0-3 overwinning voor de Carolo's.


Opstelling Lommel SK:
Lambrix, Ovnicek, Vandermeulen, Anello, Golzarian (71' Reumers), Smolders, Van Noppen (46' Geboers), Benhaddane, Bormans, Belghali, Boonen (60' Brands)