Menu
Ticketing
abonnementen
Het is ons gelukt! Voor het eerst in onze geschiedenis bereikten we play-off II waarin we weer eens mochten proeven van eerste klasse. Er zouden ons drie mooie thuiswedstrijden wachten. Dat was echter zonder COVID-19 gerekend! Maar ook het seizoen 2020-2021 komt er al snel aan. En in het seizoen 2020-2021 is het exact twintig jaar geleden dat we de bekerfinale haalden…het wordt dus een jubileumseizoen!

Ben jij erbij? Koop nu al je seizoenabonnement 2020-2021! Dan ben je wel erg goedkoop uit! Nodig je vrienden uit om ook van dit supervoordeel te genieten zodat we samen kunnen groeien. Samen maken we LSK!

#iedereenLSK
 1. Abonnement jubilieum seizoen 2020-2021 (incl. PO) Ik ben al abonnee en wil nu al verlengen voor het volgende jubileumseizoen! Dan gelden volgende prijzen:
  Overdekte zittribunes K,L,M,N
  Volwassene
  140,00
  65+
  130,00
  Student 12-25 jaar
  130,00
  -12 jaar en mindervaliden
  gratis
  Staantribunes P, I
  Volwassene
  110,00
  65+
  100,00
  Student 12-25 jaar
  75,00
  -12 jaar en mindervaliden
  gratis

   
   
  Ja, ik doe mee en bestel dit abonnement!
 2. Play-Off II abo 2019-2020 Abonnementen voor het jubileumseizoen worden later aangemaakt. Afhaaldatum wordt later gecommuniceerd. Je betaalt je abonnement op de afhaaldatum!

  Uw voornaam
  Uw naam
  Uw geboortedatum (dd-mm-jjjj)
  Uw email-adres
  Bevestig uw email-adres
  Straat en huisnummer
  Postcode
  Gemeente
  Land
  Gewenst vak
  Hoeveel seizoenen heb je al een abonnement?
  Opmerkingen
 1. Regeltjes Er mag niemand zonder ticket binnen in het stadion. Iedereen die recht meent te hebben op een nulticket, moet zich aanmelden aan het loket genodigden, ingang Speelpleinstraat 20. Zonder ticket wordt u de toegang tot het stadion verboden. Het is verplicht om het vak en de stoel op het ticket te respecteren. Dit geldt voor iedereen aanwezig in het stadion. De stewards hebben de bevoegdheid om overtrederes te sanctioneren indien zij zich begeven in gesloten vakken.
 1. Lossen ticketten voor de thuiswedstrijden van Lommel SK kunnen ook online aangekocht worden via:
 1. Algemene verkoopsvoorwaarden Voorwaarden
 1. Business seats Wil jij een seat reserveren voor het nieuwe seizoen 2020-2021? Laat dan snel je gegevens achter zodat wij je kunnen contacteren.  Ja, ik doe mee en reserveer een seat!
 2. Business seats Wil jij een business seat reserveren? Laat dan hier je gegevens achter zodat wij je kunnen contacteren:
  Uw voornaam
  Uw naam
  Uw bedrijf
  Uw BTW-nummer
  Uw email-adres
  Uw telefoonnummer
  Straat en huisnummer
  Postcode
  Gemeente
  Land
  Inside/outside
  Opmerkingen
   
 1. Overdekte zittribunes
  A, B, C, D, E, K, L, M, N
  Onoverdekte zittribunes
  J, H, F, G, R, S
  Overdekte staantribunes
  I
  Onoverdekte staantribunes
  P