Trainer Wouter Vrancken koos ervoor om met een jonge basiself aangevuld met enkele routiniers aan de wedstrijd te beginnen. Bij de gastheren stonden met Bjorn Beyens en Mathias Rombouts twee oude bekenden aan de aftrap.

In de eerste helft dreigt Lommel SK vooral via Simon Vermeiren die enkele keren de neus gevaarlijk aan het venster steekt, zo treft de nieuwe spits één keer de doelpaal en ziet hij even later een schot rakelings naast het thuisdoel gaan. Na een onachtzaamheid in de Lommelse defensie profiteert Bjorn Beyens ervan, om met een rake kopbal, de thuisploeg op een 1:0 voorsprong te brengen. Met deze tussenstand wordt er ook gerust.

Na de rust en het inbrengen van enkele ervaren krachten buigt Lommel SK overtuigend de 1:0 achterstand om in een 1:5 overwinning. Met doelpunten van Jentl Gaethofs, Stan Kolen, Yassin Gueroui, Alexandre De Bruyn en Sam Valcke behalen de Noord-Limburgers uiteindelijk nog makkelijk een ruime overwinning. Een score die nog hoger had kunnen oplopen, mits wat meer Lommelse efficiëntie.

De spelersgroep en technische staf trok na de wedstrijd naar het Gentse voor een korte stage. Volgende week zaterdag 29 juli speelt Lommel SK een volgende oefenpartij in en tegen Thes Sport. De wedstrijd vangt aan om 19 uur.

1e helft:
Clepkens, Verbeek (tester), Neven, Renson, Swerten, Deferm, Maus, Aabbou (belofte), Vermijl, Swers en Vermeiren

2e helft:
De Smet, Verbeek (75' Vanhees), Ruyssen, Kolen (belofte), Cauwenberg, Schils, Gueroui, Scheelen, Gaethofs, De Bruyn en Valcke

Doelpunten:
1:0 Beyens
1:1 Gaethofs
1:2 Kolen
1:3 Gueroui
1:4 De Bruyn
1:5 Valcke

Opstelling FC Wezel Sport


Opstelling Lommel SK


Doelpunten

Wissels

Kaarten