Voor het laatste Proximus League-treffen in 2018 herschikt Tom Van Imschoot zijn besiself op drie plaatsen: de vorige speeldag geschorste Robin Henkens neemt terug zijn plaats in op het middenveld in de plaats van Glenn Claes. Ben Santermans en Timo Cauwenberg staan na een blessure terug aan de aftrap staan ten nadele van Sebastiaan De Wilde en Wesley Vanbelle.

Lommel SK kijkt al vroeg tegen een achterstand aan. Na een hoekschop van Maes kopt de vrijstaande Van den Bergh in doel na 12 minuten. Net voor het halfuur verdubbelt de thuisploeg die voorsprong als Tissoudali met een uithaal vanop afstand de bal voorbij Gaëtan Coucke jaargt. De boeken mogen helemaal toe als na 33 minuten Noubissi, na een voozet van De Jonghe, de 3:0 voorbij de Lommelse goalie werkt.

In de tweede helft licht een sterker Beerschot Wilrijk de voet van het gaspedaal en gaat Lommel SK vruchteloos op zoek naar een eerreddende treffer die er helaas niet komt. Zo eindigt de wedstrijd op 3:0.

Na een mindere decembermaand met 3 op 15 gaat Lommel SK de winterstoip in. De eerste partij na nieuwjaar volgt op vrijdag 11 januari thuis tegen KVC Westerlo.

Fijne feestdagan aan alle supporters!

Opstelling K Beerschot V Antwerpen
Mike Vanhamel, Jimmy De Jonghe, Tom van Hyfte, Gertjan De Mets, Dante Vanzeir, Alex Maes, Jan Van den Bergh, Denis Prychynenko, Marius Noubissi (67), Tarik Tissoudali (78), Pierre Bourdin (81),

Opstelling Lommel SK
Sebastiaan Brebels, Leonardo Miramar Rocha, Robin Henkens, Glenn Neven, Ben Santermans, Timo Cauwenberg, Soufiane El Banouhi, Gaëtan Coucke, Sam Valcke (45), Scott Bitsindou (46), Laurens Vermijl (77),

Doelpunten
12' Jan Van den Bergh 1-0
26' Tarik Tissoudali 2-0
33' Marius Noubissi 3-0

Wissels
45' - Sam Valcke (uit) Jamal Aabbou (in)
46' - Scott Bitsindou (uit) Sebastiaan De Wilde (in)
67' - Marius Noubissi (uit) Erwin Hoffer (in)
77' - Laurens Vermijl (uit) Glenn Claes (in)
78' - Tarik Tissoudali (uit) Fessou Placca (in)
81' - Pierre Bourdin (uit) Grégory Grisez (in)

Kaarten
Gertjan De Mets (88')