Voor de zesde oefenwedstrijd trokken onze jongens, met een veredeld B-elftal, naar de Lutlommelse velden om Patro Maasmechelen Eisden partij te geven.

Door de hitte was het moeilijk voetballen voor onze jongens en het was dan ook niet verwonderlijk dat de eerste helft op een 0:0 eindigde. Er waren kleine kansjes voor Gaethofs, Aabbou, Cerigioni, Vermijl en Berben. Patro was hard in de duels, maar bracht niets klaar in de aanval.

De tweede helft was bijna een kopie van de eerste helft. De wedstrijd leek af te stevenen op een scoorloos gelijkspel, maar Aabbou besliste daar anders over op een voorzet van Vermijl: 1:0. Nieuwkomers El Banouhi en Claes mochten in het begin van de tweede helft opdraven. El Banouhi zorgde op de rechterflank voor heel wat dreiging en Claes liet zien dat hij een goede trap in de benen heeft voor spelhervattingen.

Vrijdag om 19:00 oefent Lommel voor een laatste keer voor dat de competitie, een week later, begint. De wedstrijd tegen NAC op zaterdag is afgelast.

Lommel SK:
Creemers, Gaethofs, Berben, Vermijl, Cerigioni, De Wilde (45' El Banouhi), Kolen (45' Claes), Aabbou, Renson, Houben, Jannens.

Opstelling Lommel SK
,

Opstelling Patro Eisden


Doelpunten

Wissels

Kaarten