Vanavond speelt Lommel zijn vierde wedstrijd in de playoffs tegen Dessel Sport. Trainer Van Imschoot wijzigt zijn ploeg op vier plaatsen: Alexandre De Bruyn, Simon Vermeiren, Wouter Scheelen en Sebastiaan Brebels worden vervangen door Din Sula, Robin Henkens, Sam Valcke en Jentl Gaethofs.

Net na het kwartier komt Lommel op voorsprong. Gaethofs speelt de bal in de diepte naar Vermijl. Vermijl tikt Kustermans uit en zet de 1:0 op het scorebord.

De wedstrijd is wat stil gevallen. Lommel probeert wel aan te vallen, maar de slordigheden stapelen zich op en Dessel kan geen druk ontwikkelen. Baeten komt dicht bij een doelpunt, maar Clepkens staat pal. Gerits kapt zich voorbij tegenstander en schiet de bal naar doel, maar Swers redt voor de doellijn.

Dessel probeert druk te zetten in het begin van de tweede helft. Eerst schiet Janssens op Clepkens en vervolgens mikt Vosters net over doel. Lommel weet op dit moment van geen hout pijlen te maken.

Op het uur scoort Sula de bevrijdende 2:0. Swers rent het hele veld over en legt af voor Sula. Sula zoekt het gaatje en vindt dat in de linkerhoek. De 2:0 komt op een goed moment, want Dessel heeft de wedstrijd wat naar zich toegetrokken.

Een kwartier voor tijd krijgt een strafschop nadat Sula foutief afgestopt door Haagen. Sula zet zich achter de bal en trapt de 3:0 in twee keer voorbij Kustermans.

Onze jongens winnen de crusciale wedstrijd tegen Dessel met 3:0. Door deze overwinning blijven we op één punt van leider Knokke die zondag in een rechtstreeks duel om de leidersplaats komen strijden. Supporters op post voor een boeiende dag vol verrassingen !!!

Opstelling Lommel SK
Michael Clepkens, Robin Henkens, Yassin Gueroui, Timo Cauwenberg, Glenn Neven, Iebe Swers, Jentl Gaethofs, Ben Santermans, Laurens Vermijl (67), Sam Valcke (76), Din Sula (79),

Opstelling KFC Dessel Sport
Mike Smet, Toon Lenaerts, Wouter Vosters, William Baeten, Ratko Vansimpsen, Kevin Janssens, Nicolas Gerits, Ruben Tilburgs, Wim Kustermans, Kristiaan Haagen, Ben Yagan (81),

Doelpunten
17' Laurens Vermijl 1-0
61' Din Sula 2-0
75' Din Sula 3-0

Wissels
67' - Laurens Vermijl (uit) Alexandre De Bruyn (in)
76' - Sam Valcke (uit) Wouter Scheelen (in)
79' - Din Sula (uit) Thomas Azevedo (in)
81' - Ben Yagan (uit) Ivan Paulino Rosario (in)

Kaarten
Ruben Tilburgs (50')
Yassin Gueroui (62')
Iebe Swers (66')
Mike Smet (71')
Kristiaan Haagen (75')