Partners
Business
Business-info
Lommel SK is een club met een hart in de samenleving. Een club die het belang van haar supporters en sponsors naar waarde schat, die zakelijke toegevoegde waarde kan brengen door kort bij haar supporters en sponsors te staan. Niettegenstaande het primordiaal belang van de sportieve resultaten betekent een professionele voetbalclub, anno 2016, veel meer dan dat. De voetbalwereld is een groeiend, economisch gegeven en fungeert meer en meer als netwerk voor bedrijven en partners.

Stad Lommel & de regio

De subregio Noord-Limburg vertoont een groeiend economisch belang binnen de provincie Limburg. Deze regio, centraal gelegen tussen Antwerpen, Hasselt/Genk, Eindhoven en het Ruhrgebied vormt een economisch knooppunt binnen het Europees regionaal beleid. Gelet op ontsluiting - en infrastructurele mogelijkheden, de herwaardering van de "IJzeren Rijn" en het grootste Europees industriegebied, is er dus een belangrijk economisch potentieel voor het realiseren van transport en distributie activiteiten met Lommel als multimodaal knooppunt. Met het 'Kristalpark' beschikt de Stad Lommel tevens over een schitterend nieuw industriegebied met zeer aantrekkelijk vestigingsvoorwaarden. De diverse industriegebieden in de regio vormen een zeer grote bijna aaneengesloten industriële zone met tal van ontwikkelingen en mogelijkheden. Lommel SK wil zich naast de sportieve groei verder ontwikkelen tot het businessplatform van de regio Noord-Limburg en Kempen. De Businessclub kenmerkt zich door het regionale-, grensoverschrijdende karakter waarbij de gezellige sfeer een grote rol speelt.Zakelijke voordelen Lommel SK

Naast het "avondje-uit-principe" biedt een commerciële overeenkomst met Lommel SK talloze zakelijke voordelen, zoals nationale en regionale visibiliteit. Daarnaast regelmatige informele contacten met ruim 150 bedrijven uit de regio die reeds partner zijn bij onze club. De mogelijkheid tot onderhouden, verstevigen en/of uitbreiden van uw (zakelijke) relaties al of niet in combinatie met het culinair hoogstaande pre-match diner. Lommel SK streeft naar lange-termijn samenwerkingen met haar Businesspartners waar beide partijen de vruchten van plukken. Wij kijken alvast uit naar onze samenwerking.Interesse?
U bent geïnteresseerd in de mogelijkheden die Lommel SK Business Netwerk biedt aan ondernemers in de regio Lommel?

Lommel SK Business Netwerk:

Speelpleinstraat 20
3920 Lommel

+32 11 81 64 60
+32 11 81 64 61


Contacteer ons
Hoofdsponsors