Op het veld van KVK Svelta Melse nam Lommel het op tegen eersteklasser Waasland-Beveren. Laurens Vermijl miste deze oefenwedstrijd door een blessure en Laurens Paulussen miste de wedstrijd door een aankomend vaderschap.

In de eerste helft voetbalde Lommel aardig mee en was het met momenten zelfs de betere ploeg. Lommel komt dan ook verdiend op voorsprong via Zaroury (0:1). Vlak voor rust scoorde Badibanga tegen (1:1) en dat was ook de ruststand.

Na rust was Waasland-Beveren beter ondanks dat kapitein Glenn Neven een strafschop miste. Milosevic en invaller Vukotic besliste de wedstrijd na een reeks wissels aan Lommelse kant. Groen-Wit kon geen echte vuist meer maken en moest vrede nemen met een 3:1-nederlaag.

Het volgende oefenduel van Lommel is op 13/07/2019 tegen MVV Maastricht. Deze wedstrijd wordt op het veld van MVV Maastricht gespeeld.

Lommel trad in de eerste helft aan met Jesse Bertrams, Jonathan Hendrickx, Glenn Neven, Ben Santermans, Timo Cauwenberg, Anass Zaroury, Robin Henkens, Ricardo Ippel, Jamal Aabbou, Alessandro Cerigioni en Rik De Kuyffer.

In de tweede helft speelden Birger Van Dael, Jonathan Hendrickx (61' Stan Kolen), Glenn Neven, Ben Santermans, Timo Cauwenberg, Anass Zaroury (61' Siebe Paesen), Robin Henkens (61' Scott Bitsindou), Ricardo Ippel (61' Sebastiaan Brebels), Jamal Aabbou (61' Joep Hakkens), Alessandro Cerigioni en Rik De Kuyffer (61' Thomas Azevedo).