Stefan Gislason koos er voor om Ricardo Ippel te laten starten en beloften Siebe Paesen, Joep Hakkens en tester Lucas Stevic mochten de tweede helft aanvangen.

Lommel was de eerste helft de baas en dat resulteerde in een 3:0 voorsprong bij de rust. Doelpunten kwamen van de voet van Rik De Kuyffer, Leonardo Miramar Rocha en Jamal Aabbou.

Na rust kwam FC Eindhoven meer aan de bal, maar verder dan een eerredder van Jort van der Sande (3:1) kwamen de Nederlanders niet.

Het volgende oefenduel van Lommel is op 10/07/2019 tegen Waasland-Beveren. Deze wedstrijd wordt op het veld van KVK Svelta Melsele gespeeld.

Lommel trad in de eerste helft aan met Jesse Bertrams, Jonathan Hendrickx, Glenn Neven, Ben Santermans, Timo Cauwenberg, Thomas Azevedo, Ricardo Ippel, Sebastiaan Brebels, Jamal Aabbou, Leonardo Miramar Rocha en Rik De Kuyffer.

In de tweede helft speelden Jesse Bertrams, Joep Hakkens, Scott Bitsindou, Stan Kolen, Laurens Paulussen, Lucas Stevic, Robin Henkens, Siebe Paesen, Anass Zaroury, Laurens Vermijl en Alessandro Cerigioni.