Lommel speelde voor het eerst met trainer Gislason op de bank, geflankeerd met o.a. Tom Vandervee en Philip Haagdoren. De net aangetrokken Ippel startte aan de wedstrijd net zoals testers Da Silva en Stevic.

In de eerste helft kwam Lommel snel op een 0-1 voorsprong via Cergioni, die enkele minuten daarna ook de score verdubbelde. De eerste helft werd beƫindigd met een 0-3 voorsprong nadat Jonathan Hendrickx de score mooi aandikte.

Na rust was het lang wachten op de eerste echte dreiging. Lommel had het meest balbezit maar voor doel wilde het niet echt lukken. Tot Leonardo Miramar Rocha de bal na hoekschop van kortbij kon binnentrappen. Ook zijn kompaan Abbou was nog goed bij schot en legde de eindcijfers vast.

Lommel trad in de eerste helft aan met: Jesse Bertrams, Jonathan Hendrickx, Glenn Neven, Ben Santermans, Timo Cauwenberg, Robin Henkens, Ricardo Ippel, Lucas Stevic, Laurens Vermijl, Alessandro Cergioni, Matheus Viera Da Silva.

In de tweede helft speelden: Yarne Lenaerts, Joep Hakkens, Stan Kolen, Kobe Cools, Laurens Paulussen, Yann Massombo, Sebastiaan Brebels, Thomas Azevedo, Rik De Kuyffer, Leonardo Miramar Rocha.