Stan, jij begint vandaag in de basis. Hoe heb jij de wedstrijd beleefd?

Ik denk dat we de eerste helft moeilijk beginnen, maar we houden wel goed stand. Door de vele lopende mensen bij OHL hadden wij het moeilijk, maar op zich hebben we dat de eerste helft goed volgehouden en een paar kansjes gecreëerd.

In de tweede helft krijgen we het nog iets moeilijker en dan krijg je dat doelpunt tegen. Ik moet de beelden nog herbekijken. Ik weet niet goed hoe dat het doelpunt tot stand komt, maar ik denk dat ik iets sterker op mijn man moet verdedigen.

Ik vind zelf dat we goed gespeeld hebben tot we dat doelpunt tegen krijgen. Daarna hebben we zelf geen doelpunt meer kunnen maken in de slotfase.

Je start vandaag in de basis, met welk gevoel ben je aan de wedstrijd begonnen?

Ik had er zin in en ik had zeker gehoopt dat de trainer mij deze kans zou geven. Een beetje spanning, maar dat is normaal denk ik. Ik denk ook dat ik het goed heb gedaan, alleen jammer van het resultaat.

Hoe kijk jij terug op het seizoen?

We hebben als ploeg goed gepresteerd en ikzelf heb er niet zoveel aan bij kunnen dragen. Ik heb voor mezelf wel een redelijk seizoen gehad op de trainingen en bij de wedstrijden van de beloften. Dan is dit zeker een mooie afsluiter.

Heb je al zicht op je eigen toekomst bij Lommel

Ja, ik heb in januari voor twee jaar bijgetekend. Dus ik blijf nog lekker in Lommel

Bedankt Stan en geniet van je vakantie.