Voor de laatste wedstrijd van de play-off III tegen OHL wijzigt trainer Tom Van Imschoot zijn ploeg op drie plaatsen. Wesley Vanbelle, Robin Henkens en Stan Kolen komen in de ploeg voor Timo Cauwenberg, Daan Heymans (geschorst) en Sebastiaan De Wilde.

De thuisploeg komt de eerste keer opzetten na twaalf minuten. Van Landschoot zet zijn belager op het verkeerde been en schotelt de bal op het hoofd van Henry, maar Gaëtan Coucke haalt de bal van onder de deklat.

Daarna wordt Mbombo door Maertens het straatje ingestuurd, maar hij verslikt zich in zijn actie en Wesley Vanbelle kan ontzetten. Vervolgens komt de bal terug over rechts en wederom dreigt Mbombo, deze keer met een mislukte kopbal.

Van Lommelse zijjde probeert Glenn Claes probeert het twee keer vanop afstand.. Zijn eerste schot gaat net over het thuisdoel en bij zijn tweede poging zoeft de bal naast het doel van Henkinet.

Daarna zet Maertens op zijn beurt Gaëtan Coucke aan het werk, maar de Lommelse goalie is attent en voorkomt de 1:0.

Een kwartier voor tijd komt OHL op voorsprong via Aguemon. Een driehoek Duplus-Kheli-Maertens komt uiteindelijk bij Maertens die Aguemon de 1:0 aanbiedt en deze laat de kans niet liggen.

Door deze treffer verliest Lommel SK haar laatste wedstrijd van het seizoen met 1:0.

Langs deze weg willen we alle supporters danken voor de steun het voorbije seizoen.