Voor het laatste Proximus League-treffen in 2018 herschikt Tom Van Imschoot zijn besiself op drie plaatsen: de vorige speeldag geschorste Robin Henkens neemt terug zijn plaats in op het middenveld in de plaats van Glenn Claes. Ben Santermans en Timo Cauwenberg staan na een blessure terug aan de aftrap staan ten nadele van Sebastiaan De Wilde en Wesley Vanbelle.

Lommel SK kijkt al vroeg tegen een achterstand aan. Na een hoekschop van Maes kopt de vrijstaande Van den Bergh in doel na 12 minuten. Net voor het halfuur verdubbelt de thuisploeg die voorsprong als Tissoudali met een uithaal vanop afstand de bal voorbij Gaëtan Coucke jaargt. De boeken mogen helemaal toe als na 33 minuten Noubissi, na een voozet van De Jonghe, de 3:0 voorbij de Lommelse goalie werkt.

In de tweede helft licht een sterker Beerschot Wilrijk de voet van het gaspedaal en gaat Lommel SK vruchteloos op zoek naar een eerreddende treffer die er helaas niet komt. Zo eindigt de wedstrijd op 3:0.

Na een mindere decembermaand met 3 op 15 gaat Lommel SK de winterstoip in. De eerste partij na nieuwjaar volgt op vrijdag 11 januari thuis tegen KVC Westerlo.

Fijne feestdagan aan alle supporters!