Hoe heb jij deze wedstrijd tegen Roeselare beleefd, Romero?

Ik denk dat wij als ploeg het meest aanspraak konden maken op een goed resultaat en we probeerden in ieder geval te voetballen. Verder denk Ik dat zij niet aan de goal zijn gekomen tot op het pechmoment dat het doelpunt valt. Dan zakt alles even weg, want je verwachtte hier drie punten te kunnen halen en dan komt het wel even aan als je met nul punten moet gaan douchen.

Op persoonlijk vlak is het weer fijn om weer op het veld te staan, maar niet op deze manierlaat ik het zo zeggen.

Mogelijk volgt er volgende zaterdag een basisplaats voor jou tegen Beerschot Wilrijk, omwille van de schorsing van Leonardo Miramar Rocha. Kijk je daar naar uit?

We zullen wel zien, want de trainer bepaalt wie dat speelt en als ik dan op dat moment op het veld sta dan ga ik er alles aan doen om de 'oude Regales' naar boven te halen. Ik hoop dat we weer punten gaan rapen ergens, want na vandaag komt het wel even aan natuurlijk.

Het wordt zowiezo een hele moeilijke wedstrijd met een trainer (Stijn Vreven) die ons goed kent. We hebben er vorige keer gewonnen met een hele knappe teamprestatie. We gaan er alles aan doen om resultaat te halen, maar je weet van tevoren dat het een hele zware wedstrijd wordt.

Hoe heb jij de voorbije maanden beleefd zonder echt te kunnen voetballen?

Dat was niet zo gemakkelijk, ik heb moeilijke momenten gekend. Wel ben ik altijd hard blijven werken, om zo positief mogelijk te blijven denken. Verder heb ik een paar keer met de beloften kunnen meedoen en ook al zijn het maar 'de beloften', je probeert altijd je best te doen op het veld. Als het kan blijf ik minuten maken bij de beloften, want ik heb wedstrijdritme nodig om goed te kunnen presteren. Het waren moeilijke tijden, maar ik ben er redelijk goed boven op gekomen.

Dankjewel Romero, en nog veel succes!