Hoe heb jij de wedstrijd beleefd, Glenn?

We wisten op voorhand dat op KV Mechelen komen spelen geen cadeau was. Ze zijn juist periodekampioen geworden en ze lopen over van vertrouwen. Het blok moest goed staan en het moest een superdag zijn om hier punten te komen halen.

We komen ongelukkig op achterstand en dan denk je dat het gedaan is, maar we hebben onze rug gerecht in de tweede helft. We komen goed tot 2:2 en dan valt er zeker een betwistbaar doelpunt van Mechelen. We hebben de beelden gezien, Timo (Cauwenberg) kon de bal weg werken en dat er wordt een fout op hem gemaakt. Je kan helaas de klok niet terug draaien.

Wat is er tijdens de rust gezegd geweest na de uitsluiting van Scott Bitsindou?

Vanaf de rode kaart moesten we iets anders gaan spelen: twee lijnen van vier en Leo(nardo Miramar Rocha) er voor. Verder moesten we ook zo goed mogelijk in blok blijven bewegen en dan op de tegenaanval er proberen uit te komen. We hebben onze mogelijkheden gekregen en benut. Een gelijkspel was terecht geweest.

Hoe voelt het om tegen je vorige club te spelen?

Het is leuk en het is altijd een ander gevoel dat je hier terugkomt. Ik lig hier nog onder contract dus het is voor mij de match van het jaar. Het stadion is altijd goed gevuld en als voetballer doe je het daarvoor.

Volgende week komt Tubeke op bezoek, hoe zie jij dat?

Alles wat we hier konden rapen was bonus, maar iedereen weet dat het volgende week voor de knikkers is. We kunnen ons volgende week zeker gene mindere dag permiteren. Het is tegen een rechtstreekse concurrent en dan moet je punten pakken.