Het seizoen dusver voor KFCO Beerschot Wilrijk

In de heenwedstrijd behaalde Lommel SK een onverwachte 1:3 overwinning op het Kiel. Ondertussen staat de huidige club van ex-Lommelcoach Stijn Vreven op een derde plaats met 21 punten. Op de vorige speeldag wonnen de “Kielse Ratten”met 2:1 van KSV Roeselare.

Voor de manschappen van trainer Tom Van Imschoot is dit eerste officiële thuistreffen met KFCO Beerschot Wilrijk een nieuwe topper. Vorige zondag behaalden ze met met veel inzet een punt bij het nummer twee in het klassement, Union.

Scheidsrechter

Scheidsrechter vrijdagavond is de 35-jarige Denis Vanbecelare die dit seizoen nog geen wedstrijd van beide elftallen floot.

Selectie

Trainer Tom Van Imschoot kiest voor dezelfde namen als tegen Union, verder kan hij terug een beroep doen op kapitein Glenn Neven na zijn schorsing op de vorige speeldag. Bij Lommel SK zijn er met Soufiane El Banouhi en Timo Cauwenberg twee spelers die op vier gele kaarten staan en waarvoor een gele schorsingsdag dreigt.

Jamal Aabbou, Thomas Azevedo, Scott Bitsindou, Sebastiaan Brebels, Timo Cauwenberg, Glenn Claes, Gaëtan Coucke, Glenn Daniëls, Sebastiaan De Wilde, Soufiane El Banouhi, Jentl Gaethofs, Robin Henkens, Leonardo Miramar Rocha, Glenn Neven, Ben Santermans, Sam Valcke, Wesley Vanbelle en Laurens Vermijl,