Ik vond de tweede gele kaart niet terecht, maar de realiteit is dat het er twee zijn. Ik denk dat we op dit moment best niets over de scheidsrechters zeggen en zelf in de spiegel kunnen kijken waar dat het vandaag is fout gelopen. We hebben de kansen niet afgemaakt die we kregen, want er was wel degelijk ruimte. We hebben deze wedstrijd onszelf tekort gedaan. We verliezen niet één, maar drie punten. Da's jammer, maar voor ons is er geen man over boord. Het was mooi geweest als we samen met KV Mechelen op kop zouden staan.

Wat gebeurde er bij de eerste gele kaart?

Bij een vrije trap kreeg ik een duw van Biset, wat hij later ook toegaf, en de bal valt op mijn hand. In de lucht heb je natuurlijk geen controle over je ledematen. Ik gaf toe dat de bal op mijn arm kwam en ik liep terug. De scheidsrechter riep me bij hem en gaf me een gele kaart terwijl er een paar minuten een tackle voet vooruit gebeurd waar hij gewoon fout geeft. Dan ben je met twee maten en twee gewichten aan het werken.

Wat gebeurde er bij de tweede gele kaart?

De bal valt in Seba (De Wilde) zijn rug en wilde dat corrigeren. De bal is op vrij hoge hoogte en ik spring in de lucht om de bal weg te werken. Ik was ook verbaasd toen de lijnrechter naar het midden sprintte. Ik dacht dat Gboho een fout had gemaakt. Dan hoor je in de oortjes roepen wie dat de fout heeft gemaakt en dat de scheidsrechter niets gezien heeft. De lijnrechter zegt niets en dan pikt de scheidsrechter mij er ook nog eens uit. We kunnen zeggen dat de scheidsrechter beslissend is geweest en meer gaan we er niet over zeggen.

Woensdag staat er een trip naar OH Leuven op het programma, hoe gaat die voorbereiding zijn?

Het is kort dag, maar twee dagen. Morgen recuperen en dinsdag alweer voorbereiding op woensdag. Voor onze kern kan dat een hele zware opgave zijn, maar ja ze zijn er en we moeten ze spelen.

Waren jullie de voorbije weken eigenlijk bezig met de periodetitel die gepakt kan/kon worden?

Nee, helemaal niet. We halen ook een hoog niveau, maar KV Mechelen en Union hebben dat tikkeltje extra. Met wat geluk konden we ons daar bijvoegen en dat was wel de bedoeling natuurlijk. We spelen altijd om te winnen en dat is jammer dat het niet lukt.