Hoe heb jij de wedstrijd beleefd?

We hebben vandaag een goede wedstrijd gespeeld. Er was wat druk, want we moesten reageren na het verlies van vorige week tegen KV Mechelen. We zijn dan ook heel blij dat we gewonnen hebben. We hopen volgende week ook te winnen tegen OH Leuven.

Vlak na rust wordt het 2:1 via strafschop, wat denk je dan op dat moment?

Dat is voetbal en het belangrijkste is om gefocust te blijven om door te gaan. Na de 2:1 hadden we echter nog alles onder controle en moesten we gewoon blijven voetballen op de manier dat we bezig waren. We hadden ook vertrouwen in een goede afloop.

Mogen we zeggen dat jullie een volwassen wedstrijd hebben gespeeld?

Ja en dat was de bedoeling. Na de wedstrijd tegen KV Mechelen hadden we door dat we een slechte wedstrijd hadden gespeeld en dat we moesten reageren. Vandaag zochten we de voetballende oplossingen en dat werkte in ons voordeel.

Volgende week trekken jullie naar OH Leuven, wat verwacht jij van die wedstrijd en de voorbereiding?

Het klassement wil niet altijd zeggen wie er gaat winnen of verliezen. Er is maar één waarheid en die waarheid is dat de wedstrijd altijd nog gespeeld moet worden. We verwachten een sterke en moeilijke wedstrijd in Leuven. We gaan deze week goed voorbereiden om daar de drie punten te gaan halen.