Voor de topper tegen de Kemphanen keert Scott Bitsindou terug in de basis na schorsing. Hierdoor neemt Glenn Claes terug plaats op de invallersbank, Verder zijn er geen wijzigingen in de basiself van trainer Tom Van Imschoot t.o.v. de vorige wedstrijd tegen OH Leuven.

De wedstrijd begint heel slecht voor onze jongens. Oto'o zet de bal voor doel en Naessens schiet Westerlo na drie minuten al op voorsprong: 1:0. Daarna is de 2:0 dichtbij na een poging van Abrahams die via een Lommels been in hoekschop gaat.

De eerste Lommelse kans komt er op het kwartier. Een afvallende bal van Timo Cauwenberg komt bij Robin Henkens die Van Langendonck voor het eerst aan het werk zet. Westerlo laat het inititatief aan Lommel loert op de tegenaanval.

Net na het half uur verdubbelt Van Eenoo de score voor Westerlo: 2:0. De Westelse middenvelder probeert het van op zo'n 20 meter en de bal vliegt over het hoofd van Gaëtan Coucke in doel.

Lommel ondergaat de wet van de sterkste en Alessandro legt bijna een derde doelpunt in het mandje. Vervolgens wordt een vrije trap van Van Eenoo door Gaëtan Coucke knap in hoekschop geduwd.

Na de rust steekt Naessens het mes dieper dieper in de wonde gestoken met zijn tweede doelpunt van de namiddag: 3:0. Abrahams snijdt door de Lommelse verdediging en ziet zijn schot gekeerd worden door Gaëtan Coucke, maar de goed gevolgde Naessenstikt de bal makkelijk binnen.

Daarna zorgt Abrahams met een prachtige schuiver voor de 4:0. Een onmondig Lommel SK kan via een kopbaldoepunt van Leonardo Miramar Rocha toch nog de eer redden, 4:1. Daarna steken de beter voetballende bezoekers nog de neus aan het venster via de invallers Glenn Claes en Lauren Vermijl. Beide zien echter hun schoten gekeerd worden door Van Laangendonck.

Het 4:1 verlies is de eerste nederlaag van Lommel SK dit seizoen. Volgende week zaterdag trekken onze jongens naar het Kiel voor een partij tegen KFCO Beerschot Wilrijk.

Supporters op post !