Hoe heb jij de wedstrijd beleefd?
Je weet dat je hier een storm staat te wachten en je overleeft het begin een beetje. Je ziet dan ook dat we de ruimtes langs de flanken beginnen te vinden. Ik denk dat we het vrij goed gebruikt hebben. Zo komt ook het eerste doelpunt tot stand, ik zet me goed door en Seba (Brebels) werkt in de rebound binnen. Die 1:1 is wel een domper, maar we zijn er blijven voor strijden en we zijn heel blij dat het doelpunt in de slotfase nog valt.

Wat was het strijdplan?
Dat we ons vel hier duur gingen verkopen en als ze de punten wilden dat ze er alles voor moesten geven. Wij gingen gewoon knokken en mentaliteit tonen, wat we ook de hele wedstrijd gedaan hebben. Ik vind dat we ons niks kunnen verwijten na vandaag, want we hebben hard gewerkt en geknokt voor elke bal. Iedereen heeft sterk gepresteerd en dat is onze kwaliteit ook een beetje.

Halfweg 0:0, wat dacht je toen? Ga je verdedigen of volop je kans gaan?
We waren ontgoocheld bij de rust, want we hadden enkele kansen gekregen. Maar dan valt de 0:1 en dan wordt alles anders. De 1:1 was een domper, maar ik ben heel blij dat we hier de overwinning hebben kunnen pakken.

Wat vond je van de meegereisde supporters?
Da's heel plezant en dat hoort er bij, dat is voetbal!