Voor de laatste eindrondewedstrijd op het terrein van KMSK Deinze voert trainer Tom Van Imschoot 4 wijzigingen door in zijn basiselftal: Jarno De Smet, Iebe Swers, Jentl Gaethofs en Thomas Azevedo nemen de plaats in van Michaƫl Clepkens, Gilles Ruyssen, Wouter Scheelen en Din Sula.

Lommel SK opent de score na 5 minuten nadat Alexandre De Bruyne foutief afgestopt wordt in de zestien door De Greef. Gelegenheidskapitein Glenn Neven plaatst de bal vanop 11 meter naar thuisdoelman Frans, 0:1.

De bezoekers verdubbelen de voorsprong in de 40e minuut nadat een afgeweken bal via Glenn Neven in doel belandt, 0:2.

In de blessuretijd wordt het zelfs 0:3 nadat Sam Valcke, na een doorsteekbal van Robin Henkens, de bal tegen de netten schuift.

Strafschop in de 50e minuut voor Deinze, die Van Walle binnen trapt, 1:3. Daarna trapt Brulsmans in 55e minuut een bal tegen de paal.

Lommels gevaar komt er in de 76e minuut als na ee, dubbelpas met Robin Henkens, Alexandre De Bruyn voor doel van de thuisploeg komt, maar zijn schot rakelings naast trapt.

In de andere partij tussen R Knokke FC en KFC Dessel Sport eindigde de wedstrijd op 2:1 waardoor de kustploeg een kampioenschapstitel voor de eer behaalt. De promotie van Lommel SK stond immers al eerder vast, omdat onze club als enige aan de licentievoorwaarden voldoet voor de 1B-reeks.