Voor de tweede wedstrijd in de eindronde wijzigt trainer Tom Van Imschoot zijn basiself op vijf plaatsen: Timo Cauwenberg, Jentl Gaethofs, Simon Vermeiren, Ben Santermans en Yassin Gueroui nemen de plaatsen in van Giel Deferm, Wouter Scheelen, Din Sula, Gilles Ruyssen en Robin Henkens in de basiself.

Lommel SK neemt een vlotte start als na 3 minuten een hoekschop van Sebastiaan Brebels door Yassin Gueroui in doel wordt gekopt, 1:0. Op het halfuur steken de bezoekers de neus aan het venster met een afstandsschot van Brulmans. Drie minuten laten kopt Alexandre De Bruyn een voorzet van Timo Cauwenberg net naast het doel van Vandenberghe. Zonder verder doelgevaar wordt er gerust bij 1:0.

Deinze zorgt na de rust voor het eerste gevaar, na een schuchtere poging van Van Walle in de 55e minuut. In de 54e minuut ranselt Michaƫl Clepkens een kopbal van Romero van onder de dwarsligger en voorkomt hij zo de bezoekende gelijkmaker. Na handspel van De Greef wijst ref Toeback in de 59e minuut naar de stip. De daaropvolgende strafschop wordt door Alexandre De Bruyn tegen de rechterpaal getrapt.

In de 64e minuut gaat Iebe Swers op snelheid door op de rechterflank, zijn voorzet belandt via Sam Valcke bij Simon Vermeiren die echter Vanderberghe op zijn weg vindt. Daarna is het in de 67e minuut Alexandre De Bruyn die na een knappe doorsteekbal van de ingevallen Wouter Scheelen, de bal voorbij Vandenberghe schuift en de 2:0 eindsstand op het scorebord zet.

In de andere wedstrijd tussen Dessel Sport en Knokke won de kustploeg met 1:2.