"De groep heeft goed gereageerd op de drukverlaging na het nieuws van de virtuele promotie. De eerste helft geven we zo goed als niets weg en creëren we zelf drie goede kansen. Het is jammer dat je die niet scoort, want anders had de wedstrijd al snel beslist kunnen zijn."

"De tweede helft zijn we blijven gaan, maar de dominantie was veel minder. We scoren op het goede moment in de wedstrijd. Er waren ook speciale fases in de wedstrijd zoals de bal op de lat van Verstraete en de terugspeelbal die door Mika verkeerd werd beoordeeld. Maar voor de rest gaven we geen kansen weg. Dan gooien ze extra gestalte in de strijd en dan wist ik dat het wat moeilijk ging worden. Maar daar heb ik dan op gereageerd met de wissel van Ruyssen en de positiewissel van Neven. Toen kregen we terug controle."

"We gaan de playoffs zeker au serieux nemen want wij willen sportief ook echt kampioen worden. Dat hebben we vandaag ook laten zien met de grinta die er was. En zo moet je de eindronde ook aanvatten. Als je dat niet au serieux neemt dan wordt dat een lachertje en dat willen we vermijden."