In de eerste wedstrijd van het seizoen kreeg Lommel SK de Oost-Vlamingen over de vloer aan de Gestelsedijk. Toen werd de club van trainer Stefan Leleu verslagen met 2-1.

Afgelopen weekend won Oudenaarde op het veld van VW Hamme en met die overwinning komt het tot op vijf punten van de vierde in het klassement nl. SK Deinze.

Tweemaal zelf winnen en hopen op een misstap van de concurrenten voor die plaats of van Deinze zelf kan ertoe leiden dat Oudenaarde zich alsnog in de top vier kan nestelen.

Lommel SK van zijn kant blijft de ongeslagen reeks in 2018 netjes verder zetten. De Limburgse derby tegen Patro Eisden werd overtuigend gewonnen en het valt op dat zowat elke veldspeler in de kern van trainer Van Imschoot een neus voor doelpunten heeft.

Met nog twee wedstrijden te gaan voor de start van de play-offs moet komende zaterdag eerst de horde genomen worden in Oudenaarde. Trainer Tom Van Imschoot kan voor deze verplaatsing niet rekenen op Giel Deferm, die geelgeschorst moet toekijken vanuit de tribune.

Voor de wedstrijd in Oudenaarde maakt Tom Van Imschoot zijn keuze uit volgende spelers:

Thomas Azevedo, Sebastiaan Brebels, Timo Cauwenberg, Michaël Clepkens, Glenn Daniëls, Alexandre De Bruyn, Jarno De Smet, Jentl Gaethofs, Yassin Gueroui, Robin Henkens, Stan Kolen, Jordi Maus, Glenn Neven, Jordan Renson, Gilles Ruyssen, Ben Santermans, Wouter Scheelen, Din Sula, Iebe Swers (?), Sam Valcke, Simon Vermeiren en Laurens Vermijl

De wedstrijd start om 20u00 in het Burgemeester Thienpontstadion en staat onder de deskundige leiding van dhr. Brinckman, bijgestaan door dhr. Borremans en dhr. Verhelle

Supporters op post!